Vacances de luxe en Malte avec Pegase

Malta, honingzoet eiland

schitterende steden, een unieke keuken, en heerlijke stranden

Ervaar échte vakantie in Malta

In Malta is het elke dag feest. Dit diep Katholieke land heeft zeer veel kerken, en elke kerk heeft een patroonheilige, die allemaal gevierd werden met een lokaal festival. Wees dus niet verrast als u in een parade of ceremonie terechtkomt! Gelukkig zijn de Maltese mensen zeer gastvrij en bent u zeker welkom. Als u toch wordt meegesleept in één van de meer traditionele feesten, probeer dan zeker fenkata, een typische stoofpot met konijn.

Uitgefeest? De stranden, restaurants en bars zullen u met open armen ontvangen. Het is een waar genot om de lokale likeur rozolin te proeven terwijl u geniet van de zon en een uitzicht over de baai. Als eiland staat Malta gekend om haar schitterende zandstranden, saffierblauw water, en verkoelende bries. In één van de luxe hotels die Pegase voor u selecteerde kan u zeker tot uzelf komen. De unieke architectuur, toegang tot het strand en wellness maken van elk luxe hotel een aanrader.

Waarom boeken bij een erkende reisorganisatie zoals Pegase?

Een reis boeken bij een touroperator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.