Vacances de luxe en Sri Lanka avec Pegase

Sri Lanka, een pittige ontdekking

Een klein eiland met een waaier aan troeven

Proef echte luxe in Sri Lanka

De naam Sri Lanka betekent “het eerbiedwaardige eiland” in Sanskriet, een naam die niet gestolen is. De statige tempels, elegante inwoners en het indrukwekkende landschap geven een indruk van fijnzinnige cultuur. Snuif die cultuur met veel enthousiasme op, en ruik de thee, jasmijn en frangipani die in de lucht hangen. Ook in de lokale cuisine wordt er royaal gebruik gemaakt van kruiden en smaken, met overheerlijke gerechten als gevolg.

Een luxe reis naar Sri Lanka is niet compleet zonder te genieten van de grote hoeveelheid fauna en flora. Gegidste tours leiden u langs de mooiste plekjes en theeplantages. Sri Lanka staat in het bijzonder gekend voor Ceylon thee, één van de puurste en gezondste types thee ter wereld. Luxe reizen worden ook gekenmerkt door de exclusieve selectie hotels van Pegase. Onze experts kiezen persoonlijk de beste hotels en resorts om u de best mogelijke ervaring te bezorgen.

Beleef een echte thee-ervaring

Op Sri Lanka is het drinken van thee een heus ritueel. Vooral de Ceylonthee behoort tot de beste van het land. Via een exclusieve formule neemt Pegase u mee naar Nuwara Eliya, een voormalige Britse kolonie in het centrale bergland die bekend staat als het ‘champagnegebied van de thee’.  U trekt in de voetsporen van een theeplanter uit het oude Ceylon en ontdekt alle geheimen van dit eeuwenoude proces. En nadien? Dan wil u geen andere thee meer drinken. 

Luxueuze lodges aan zee, direct op het strand tijdens de vakantie in de Malediven

Combineer uw verblijf op Sri Lanka met de Malediven

Waarom een enkelvoudige reis beleven, als dubbel plezier om de hoek loert? Dankzij Pegase ontdekt u Sri Lanka en de Malediven in één beweging. Op Sri Lanka maakt u kennis met een gastvrij en gemoedelijk land.U struint langs Boeddhabeelden en tempels, maakt kennis met de kleurrijke bevolking, nadien vliegt u naar één van de meest romantische plekken in de Indische Oceaan. Op de Malediven gaat uw vakantie ongestoord verder. Witte stranden, een azuurblauwe zee en een hotel dat ervoor zorgt dat u niets te kort komt.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

  • Vliegvakantie
  • Buiten eten
  • Wellness
  • Familie
  • Vliegvakantie
  • Fijnproevers
  • Kleinschalig
  • Wellness

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.