Brussels Airlines

Geprefereerde partner van Pegase

VERKEN NIEUWE HOOGTEN IN SERVICE EN BELEVING

Sinds midden oktober 2017 werkt Pegase nauw samen met Brussels Airlines, Belgiës meest toonaangevende luchtvaartmaatschappij die dezelfde persoonlijke service en kwaliteitsbenadering beoogt als Pegase. Daardoor geniet u van nóg meer voordelen en privileges

Wat betekent die samenwerking voor u?
Brussels Airlines schenkt u de zekerheid van een lijnvlucht: geen lange wachttijden, vaste uur schema’s & minder onvoorziene omstandigheden. Het is de meest betrouwbare Belgische luchtvaartmaatschappij wat de wijzigingen van vertrekuren betreft.

Extra flexibiliteit en snelheid
Op Zaventem is er een aparte check-in desk die exclusief voor u gereserveerd is. Aanschuiven en wachten zijn dus tot een minimum beperkt. Bovendien mag u uw handbagage tot 12 kg en uw ruimbagage tot maar liefst 23 kg* vullen. U zit tevens op de eerste zitrijen, die vooor u worden vrijgehouden.

Mooie extra’s bovenop uw bestaande privileges

Reizen met Pegase en Brussels Airlines biedt u de mogelijkheid om te profiteren van meer privileges.

TOEGANG TOT UNIEK LOUNGE CONCEPT ‘THE LOFT’

In de gloednieuwe lounge The Loft op de luchthaven van Zaventem geniet u van een uitgebreid buffet. U kunt er relaxen of net heel productief zijn, even bijslapen in de ‘nap boxes’ of een verkwikkende douche nemen in de badkamers.

ALS EERSTE AAN BOORD

Naast een aparte Premium Check-in desk voor Pegase klanten en toegang tot de Fast Lane tijdens de veiligheidscontroles geniet u ook van priority boarding. Zo kunt u rustig uw handbagage opbergen en plaatsnemen op de voorste rijen.