Exclusief bij Pegase

Quality time voor de hele familie

Ultieme gemoedsrust met de familie

Het geluk van reizen schuilt vaak in het feit dat u uw ervaringen kunt delen met de mensen om wie u het meeste geeft: uw partner, kinderen, kleinkinderen, ouders en grootouders. Op vakantie maakt u tijd vrij om samen te genieten van een mooie zonsondergang, een goed glas wijn, een lokaal gerecht, een streepje muziek, kortom van een leuk samenzijn.

Bij Pegase verliezen we ook uw individuele vrijheid niet uit het oog. Dankzij een ruim aanbod aan geconnecteerde kamers en extra grote familiekamers of -suites kan elk familielid zich op zijn manier ontspannen. 

Vertrouw uw familievakantie met een gerust hart toe aan Pegase! De privileges en unieke extra’s waarmee wij uw reis omringen maken het verschil, zeker wanneer u met kinderen reist.

Alles voor een echte familiebeleving

Ontdek Ikos Dassia, een adembenemend vijfsterrenresort op een schilderachtige locatie aan de Ionische Zee. Hier geniet u van wellness, gastronomie en entertainment van het hoogste niveau, terwijl alles aanwezig is om uw kinderen een vakantielang te vermaken. Het hotel telt verschillende miniclubs, een buitenspeeltuin, crèche en babysitservice. Er is kinderopvang op het strand én een speciaal menu op kindermaat.

Ikos Dassia

Geniet van een zee van absolute privacy

Het label 'Villa' duidt hotels aan die vrijstaande vakantiewoningen met tuin aanbieden. Zij vormen de ultieme uitvalsbasis voor een ontspannen familievakantie. In deze villa's ervaart u een optimaal gevoel van privacy, luxe en comfort: u kunt doen wat u wilt, wanneer u maar wilt. 

Ontdek ons aanbod

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in Belgiƫ
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in Belgiƫ met uitgebreide waaier aan privileges