Fijnproevers

Geniet van heerlijke gerechten van het hoogste niveau


In de kijker

Op culinaire ontdekking

Iberostar Grand Salomé is een heerlijke plaats om u te verdiepen in de gevarieerde wereld van de smaak. Een exclusief fijnproeversontbijt, spectaculaire showcooking, een restaurantterras met adembenemende zeezichten: dit recent gerenoveerde suitehotel prikkelt de zintuigen op uiteenlopende manieren. Laat u culinair verleiden in de vier à-la-carterestaurants of ervaar de verfijnde sfeer in de pianobar en Sunset Champagne Lounge.

Iberostar Grand Salomé

Het label 'fijnproevers'

Hotels met het label ‘Fijnproever’ zijn een absoluut keurmerk op culinair vlak. Niet alleen het buffetrestaurant, ook de à-lacarterestaurants zijn van het hoogste niveau.

Maar ook de hotels met een label 'sterrenchef' dragen bij aan uw gastronomische ervaring. Hierbij werd het hotelrestaurant geïnitieerd door een sterrenchef, of hij/zij stelde het menu samen. soms heeft het restaurant een officiële sterrenstatus. 

Proef de passie van Martin Berasategui

Maximiliano Sola, chef-kok van Passion, werkt al meer dan 12 jaar samen met achtvoudig sterrenchef Martin Barasategui. In het restaurant Paradisus Punta Cana reproduceert hij de emblematische gerechten van zijn leermeester met eenzelfde kwaliteit en passie, terwijl hij er een vleugje originaliteit aan toevoegt. 

Paradisus Punta Cana
Gastronomie met een gouden randje

Culinair genieten blijft een van de grote genoegens die met reizen gepaard gaan. We willen onze zintuigen prikkelen met nieuwe smaaksensaties en authentieke producten die onbekende werelden openen.

Pegase reikt u talrijke ingrediënten aan om op culinair vlak uw teugels uit te slaan. Zo reikt de beleving rond lekker eten ook verder dan een hemelse hotelkeuken. U ontdekt hippe foodmarkets, kooklessen en proeverijen op lokale boerderijen.

Of misschien stelt u liever uw reis à la carte samen rond verschillende culinaire hoogtepunten? Stippel met Pegase Personal uw eigen route uit en geniet van een gepersonaliseerde gastronomische ervaring.