Iberostar Hotels & Resorts

Kwaliteitsvolle luxehotels op plaatsen waar magie ontstaat

Wat maakt Iberostar Hotels & Resorts zo uniek?

Iberostar is bezig aan een ongeziene krachttoer & streeft naar een ongeëvenaarde service: dankzij de vele renovaties en upgrades van hun hotels bieden ze u de allerbeste kwaliteit op vakantie. Dankzij hun inspanningen is Iberostar een graadmeter geworden voor verantwoord toerisme op basis van kwaliteit.

Op unieke locaties, en met een eerlijke en voortreffelijke keuken, bieden ze u een service met een eigen persoonlijkheid. Hun toegewijde teams creëren een plaats waar u volledig tot rust kunt komen. Hun vertrouwde ster zetten ze in de verf en laten ze sterker dan ooit schijnen. 

Locaties waar de magie ontstaat

Unieke locaties

Er zijn plekken die we allemaal eens in het leven moeten bezoeken: aan de beste stranden, in het hart van toeristische steden of plekjes waar u ondergedompeld wordt in de rijke geschiedenis. Het zijn plaatsen waar u voor altijd zou willen blijven.

Van het Caribisch gebied tot Noord-Afrika of de Middellandse Zee, Iberostar biedt u de mogelijkheid om ervan te genieten, want we weten dat u deze bestemmingen niet mag missen.

Onze tip Tenerife

Iberostar Selection Anthelia

Iberostar Selection Anthelia

Iberostar Selection Anthelia

Vlak aan de gezellige promenade ligt dit vijfsterrenresort. U geniet ’s avonds, met zicht op zee, van het meest uitgebreide buffet dat u op Tenerife vindt.

De in 2017 gerenoveerde kamers, het indrukwekkende zwembad en de bekroonde ‘SPA Sensations’ bezorgen zowel koppels als gezinnen hun welverdiende vakantie.

Duurzaamheid: een verplichting naar de toekomst

Duurzaamheid

Met velen zetten we ons dagelijks in om een verantwoord toerismemodel op te zetten dat zich richt op mens en milieu. Mensen, omdat ze onze bestaansreden vormen, en het milieu omdat we ons inzetten voor toekomstige generaties.

We willen bijdragen aan het behoud van zeeën en oceanen door een mentaliteitsverandering te bevorderen via de Wave of Change-beweging die werkt volgens drie fundamentele pijlers: de vermindering van het gebruik van plastic, de bevordering van duurzame visserij en de verbetering van de gezondheid van de kust.

Onze tip Mallorca

Iberostar Grand Portals Nous

Iberostar Grand Portals Nous

Iberostar Grand Portals Nous

Luxueus dineren, herbronnen in de exquise spa, tot rust komen in de prachtige suites met een spectaculair uitzicht én een persoonlijke butler die aan al uw wensen tegemoetkomt.

Dit gloednieuwe hotel is het eerste op het eiland dat behoort tot ‘The Grand Collection’ van Iberostar, de meest luxueuze hotels met de beste service en gastronomie. Dit hotel werd ook verkozen tot duurzaamste hotel van Spanje.

Gastronomie: Een voortreffelijke en eerlijke ervaring

Gastronomie

Bij Iberostar Hotels & Resorts zien we gastronomie als de toewijding aan kwaliteit, traditie en nieuwe concepten gebaseerd op verse, natuurlijke en lokale basisproducten, die voor u zorgt en die we ontwikkelen met de zorg en het respect dat u verdient. De chef-koks en het personeel van onze restaurants blijven vernieuwen met gevarieerde, gezonde en fantasierijke gerechten uit zowel de internationale als lokale keuken.

Voor onze klanten is de gastronomie van de hotels een van de belangrijkste factoren voor een prettig verblijf, zowel in buffetvorm of à la carte. Bij Iberostar zijn wij ons daarvan bewust en dankzij goede inzet heeft onze uitstekende gastronomie voor de hotelmarkt de top 3 van ReviewPro behaald.

Onze tip Costa De La Luz

Iberostar Selection Andalucia Playa

Iberostar Selection Andalucia Playa

Iberostar Selection Andalucia Playa

Dit hotel is een uitnemend vijfsterrenhotel in Andalusische stijl, gelegen aan La Barrosa beach, waar u geniet van een uitgebreide all-inclusive.

Met tal van bars en restaurants zorgt Iberostar Selection Andalucia Playa ervoor dat u nooit of te nimmer op uw honger hoeft te zitten. Gastronomie gaat in dit hotel overigens hand in hand met weelderige sportfaciliteiten. Vooral golfliefhebbers kunnen hun slag oefenen aan het 36 holes terrein.

Kwaliteit: Maximale kwaliteit in alles wat we doen

Kwaliteit

Wij zorgen voor de details, we lopen voorop en proberen uw verwachtingen te overtreffen. Elke dag willen we dingen verbeteren omdat we gepassioneerd zijn over wat we doen. Wij dromen, net als u, over uw vakantie en niets is voor ons een grotere beloning dan uw erkenning van onze inspanningen.

De kwaliteit van Iberostar wordt ondersteund door onze gasten: 42% van hen besluit jaar na jaar terug te keren naar onze hotels.

Onze tip Tenerife

Iberostar Selection Sabila

Iberostar Selection Sabila

Iberostar Selection Sabila

Dit adults only-hotel werd volledig gerenoveerd in 2018 en mocht daarmee een ster extra verwelkomen. De ligging is fantastisch, centraal aan de promenade in Costa Adeje, vlakbij het strand.

Van de verschillende types kamers en suites springt de Star Prestige er bovenuit. Zij biedt u een aparte receptie en exclusieve toegang tot het rooftop-terras met zwembad dat uitkijkt over de zee.

Persoonlijkheid: Onze essentie

Persoonlijkheid

We hebben een eigen persoonlijkheid, een identiteit die u zult voelen door de mensen die deel uitmaken van de Iberostar-familie en de hotels die we voor uw rust creëren. Bij Iberostar willen we onze creativiteit en passie uitdragen, zodat uw vakantie uniek is, want uw ontspanning is ons werk en dat nemen we zeer serieus.

Bovendien is elk Iberostar-hotel anders en we willen dat u optimaal geniet van de mediterrane essentie van ons bedrijf, maar ook van de bestemming waar u zich bevindt: elke plaats heeft zijn essentie en u verdient het om die te leren kennen.

Onze tip Marrakech

Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Iberostar Club Palmeraie

Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Iberostar Club Palmeraie Marrakech is een all-inclusive clubhotel in het hart van de Palmeraie, niet ver van het centrum van de Roze Stad. De directe omgeving is fantastisch: niet alleen vindt u er verschillende golfbanen, het hotel kijkt ook uit op het machtige Atlasgebergte.

Wie houdt van groen is hier absoluut aan het juiste adres. Het resort gaat uit van een weelderige landschapstuin van 11 hectare vol olijf- en palmbomen.