Unieke gebeurtenissen te vieren?

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier

Bekroon uw liefde voor elkaar op honeymoon

Een betoverende setting, niet aflatende luxe, romantische
attenties en oneindig veel tijd en ruimte voor elkaar. Daar zegt u ‘ja’ tegen op uw honeymoon met Pegase. Als pasgetrouwd koppel geniet u van pure verwennerij, absolute rust en heel wat leuke extra’s. En als kers op de huwelijkstaart: een exclusieve kamerupgrade.

Nog één keer me-time op babymoon

Is er een kindje op komst? Dan verandert uw leven intens. Het uitgelezen moment om uw aandacht nog eens integraal te richten op elkaar. Geniet van een dromerige watervilla met hemelbedden en fluwelen lakens. Kies voor een culinaire of culturele ontdekkingsreis. Ga voor een ervaring tussen strand en tropische tuinen. Of combineer het allemaal. Aan u de keuze.

Vier uw jubileum zoals het hoort

Tien, twintig of dertig jaar getrouwd? Of evenveel jaren gelukkig samen? Welke mijlpaal u en uw partner ook bereikt hebben, een jubileum moet gevierd worden. Dankzij Pegase doet u dat op onnavolgbare wijze: op een unieke locatie die al uw zintuigen tot rust brengt.

Verjaardagscadeau zonder grenzen

Een strandsuite met privézwembad, een persoonlijke butler die uw drankje tot aan de loungestoel brengt, een massage met zicht op rijstvelden en bergpieken. Er zijn slechtere manieren om uw verjaardag te vieren. De enige vraag die komt kijken: waar wilt u precies heen? Voor al de rest wordt gezorgd.

Ontvlucht de dagelijkse hectiek

Er een weekend lang tussenuit. Even het leven vieren. Meer hoeft het soms niet te zijn om de routine van elke dag te breken. Stap uit het vaste patroon, en doe het in stijl: zonder beperkingen, met zoveel mogelijk luxe en comfort om u heen. U schenkt zichzelf ruimte en voelt de stress zo van u afglijden.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges