Vacances de luxe en Bali avec Pegase

Bali, het geschenk van de goden

Intense natuur en rijke kleuren, geuren, smaken

Exclusief reizen in Bali

Bali is één van bekendste Indonesische eilanden, en met goede reden. “Het geschenk van de goden” is de laatste jaren zeer populair geworden bij zowel avonturiers als zonnekloppers. Dit eiland heeft het namelijk allemaal. Als deel van de “Koraal Driehoek” is de oceaan rond Bali rijk in aan koraalriffen en ander zeeleven. Wie van duiken en snorkelen houdt, kan hier zijn of haar hart ophalen. Maar ook het binnenland intrekken en proeven van de lokale cultuur is een aanrader.

De religieuze feesten in Bali kleuren het leven, ook letterlijk. De vlaggen, standbeelden en tempels zijn allemaal bijzonder fleurig, bepalend voor de sfeer in het land. Elke dag in Bali is een avontuur, wat u ook beslist om te bezoeken en te ontdekken. Exclusief reizen in Bali met Pegase is een onvergetelijke ervaring.

Een wandeling door de rijstvelden

‘Te voet zie je meer’, en dat geldt zeker in Bali, waar de diepgroene rijstvelden een magnifiek wandelparcours vormen waarlangs u het land en zijn mensen echt leert kennen. De Campuhan-rondwandeling vertrekt in de hoofdstraat van Ubud en voert u twee uur door de sawahs. Laat u overweldigen door het indrukwekkend uitzicht op de met palmbomen en bananenplanten begroeide hellingen en prachtige rijstvelden. 

Seafood barbecue op het strand van Jimbaran

De ervaring is grandioos, het concept simpel: u gaat naar het strand van Jimbaran net voor zonsondergang, en zoekt in een van de vele warungs een tafeltje uit. Vervolgens verschijnt een ober en bestelt u à la carte of in menuvorm de zaligste zeevruchten. Het fantastische decor krijgt u er zomaar bovenop. Na de zonsondergang flikkeren de kaarsjes op tafel en krijgt dit tafereel de allures van één groot strandfeest.

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges