Vacance de luxe en La Grêce avec Pegase

Griekenland, goddelijke bergen en eilanden

Overweldigend natuurschoon, exquise cuisine en geschiedenis

De perfecte vakantie in Griekenland

In de eeuwen waarin de Griekse goden nog regeerden vanaf Olympus werd de Westerse cultuur geboren. In de eeuwen daarna heeft Griekenland zichzelf op de kaart gezet als een land met majestueuze bergen, schitterende eilanden en vitale cultuur.

De Griekse eilanden liggen als edelstenen verspreid in een ultramarijne zee, en zijn allemaal vlot bereikbaar met ferry. De typische witte huisjes met blauwe accenten zijn welbekend, maar ze met eigen ogen zien is toch een bijzondere ervaring. Nip op een terrasje van uw ouzo terwijl de cicaden hun liedjes sjirpen, en voel uzelf tot rust komen.

Het Griekse vasteland is ondergewaardeerd als reisbestemming en daardoor zalig rustig. Minder bebouwing, minder toeristen, en meer rust en stilte. Ga op ontdekkingstocht door Chalkidiki, rust uit op haar gouden stranden en snuif cultuur op in Thessaloniki. U zal niet teleurgesteld worden.

De Griekse Eilanden

Logeren in een witgekalkt huisje in een zee van groen, en op een stoel voor uw deur in alle rust een boek lezen terwijl cicades een achtergronddeuntje sjirpen, dát is leven op een Grieks eiland. 

Bekijk alle reizen naar de Griekse Eilanden

Het Grieks vasteland

Ontdek de minder bekende regio Chalkidiki met zijn prachtige zandstranden. Bovendien biedt de stad Thessaloniki – de tweede grootste stad van Griekenland - een culturele citytrip om ‘u’ tegen te zeggen. En dat op nauwelijks twee uur vliegen van bij ons!

Bekijk alle reizen naar Chalkidiki

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Sentido Ixian All Suites

 • Griekenland, Rhodos

Mitsis Blue Domes Resort & Spa

 • Griekenland, Kos

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges