Vacance de luxe en La Grêce avec Pegase

Griekenland, goddelijke bergen en eilanden

Overweldigend natuurschoon, exquise cuisine en geschiedenis

De perfecte vakantie in Griekenland

In de eeuwen waarin de Griekse goden nog regeerden vanaf Olympus werd de Westerse cultuur geboren. In de eeuwen daarna heeft Griekenland zichzelf op de kaart gezet als een land met majestueuze bergen, schitterende eilanden en vitale cultuur.

De Griekse eilanden liggen als edelstenen verspreid in een ultramarijne zee, en zijn allemaal vlot bereikbaar met ferry. De typische witte huisjes met blauwe accenten zijn welbekend, maar ze met eigen ogen zien is toch een bijzondere ervaring. Nip op een terrasje van uw ouzo terwijl de cicaden hun liedjes sjirpen, en voel uzelf tot rust komen.

Het Griekse vasteland is ondergewaardeerd als reisbestemming en daardoor zalig rustig. Minder bebouwing, minder toeristen, en meer rust en stilte. Ga op ontdekkingstocht door Chalkidiki, rust uit op haar gouden stranden en snuif cultuur op in Thessaloniki. U zal niet teleurgesteld worden.

De Griekse Eilanden

Logeren in een witgekalkt huisje in een zee van groen, en op een stoel voor uw deur in alle rust een boek lezen terwijl cicades een achtergronddeuntje sjirpen, dát is leven op een Grieks eiland. 

Bekijk alle reizen naar de Griekse Eilanden

Het Grieks vasteland

Ontdek de minder bekende regio Chalkidiki met zijn prachtige zandstranden. Bovendien biedt de stad Thessaloniki – de tweede grootste stad van Griekenland - een culturele citytrip om ‘u’ tegen te zeggen. En dat op nauwelijks twee uur vliegen van bij ons!

Bekijk alle reizen naar Chalkidiki

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.