Vacances de luxe en Espagne avec Pegase

Spanje, passioneel en temperamentvol

Een schatkist van natuur, gastronomie en geschiedenis

Luxe reizen naar Spanje binnen handbereik

Wat u ook wilt van een vakantiebestemming, Spanje heeft het allemaal. Van flamenco en fiesta tot tapas en siesta, er is voor ieder wat wils.

Spanje heeft een rijke geschiedenis waarvan de sporen meer dan zichtbaar zijn in het landschap en de huidige architectuur. Er zijn talloze monumenten en idyllische dorpjes genesteld in het landschap om te bezoeken.

Eerder op zoek naar bruisende steden en de typisch Spaanse keuken? Spanje is ook een droombestemming voor levensgenieters. Barcelona, de Canarische Eilanden, Madrid en alle andere steden maken telkens hun reputatie waar.

Pegase toont u met veel plezier de veelzijdigheid van dit schitterende land, van het warme zuiden tot hun prachtige eilandengroepen. De luxe reizen van Pegase maken een vakantie in Spanje een ervaring om nooit te vergeten.

Ontdek de Canarische Eilanden

Met zeven zijn ze, en elk hebben ze een totaal verschillende persoonlijkheid. De Canarische Eilanden zijn veel meer dan bakens van zon, zee en zand. Allemaal zijn ze vulkanisch van aard, maar ze vullen die robuuste basis ook op heel eigenzinnige wijze aan.

Bekijk alle reizen naar de Canarische Eilanden

Ontdek de Costa del Sol

Voor wie op zoek is naar glamour en glitter is de Costa del Sol de perfecte keuze. Deze populaire Costa is al jaren een favoriete vakantiebestemming en een geweldige plek voor een gezinsvakantie.

Bekijk alle reizen naar de Costa Del Sol

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.