Vacances de luxe en Espagne avec Pegase

Spanje, passioneel en temperamentvol

Een schatkist van natuur, gastronomie en geschiedenis
Terug naar het overzicht

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Ons aanbod van luxehotels in Spanje werd opgesplitst in de drie regio’s de Canarische Eilanden, de Balearen en het Spaanse Vasteland. Klik hieronder om onze luxeselectie per regio verder te ontdekken.

Ontdek de Canarische Eilanden

Met zeven zijn ze, en elk hebben ze een totaal verschillende persoonlijkheid. Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura zijn veel meer dan bakens van zon, zee en zand. Allemaal zijn ze vulkanisch van aard, maar ze vullen die robuuste basis ook op heel eigenzinnige wijze aan.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Mallorca

Ontdek de Balearen

Stel u voor dat u thuiskomt. U trekt uw schoenen uit en voelt zich beter dan ergens anders. Onmiddellijk voelt u het comfort van uw kamer en het heerlijke aroma van de gastronomie. Een uniek licht zoals dat van Formentera valt door de ramen binnen; u koestert levendige en onherhaalbare momenten zoals die van Ibiza; u voelt zich voldaan en gelukkig zoals in Mallorca. Aankomen op de Balearen is als u thuis voelen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Costa del Sol

Ontdek het Spaanse Vasteland

Voor wie op zoek is naar glamour en glitter is de Costa del Sol de perfecte keuze. Deze populaire Costa is al jaren een favoriete vakantiebestemming en een geweldige plek voor een gezinsvakantie. De Costa De La Luz vindt u terug in de zuiderse regio Andalusië, gekend voor zijn uitstekende klimaat & zijn zuiderse charme. De kust dankt zijn naam aan het felle zonlicht, meer dan 3000 zonuren per jaar, dat weerkaatst op de oceaan en de witte zandstranden. 

Klik hier om alle hotels te ontdekken