Vacances de luxe en Espagne avec Pegase

Spanje, passioneel en temperamentvol

Een schatkist van natuur, gastronomie en geschiedenis

Luxe reizen naar Spanje binnen handbereik

Wat u ook wilt van een vakantiebestemming, Spanje heeft het allemaal. Van flamenco en fiesta tot tapas en siesta, er is voor ieder wat wils.

Spanje heeft een rijke geschiedenis waarvan de sporen meer dan zichtbaar zijn in het landschap en de huidige architectuur. Er zijn talloze monumenten en idyllische dorpjes genesteld in het landschap om te bezoeken.

Eerder op zoek naar bruisende steden en de typisch Spaanse keuken? Spanje is ook een droombestemming voor levensgenieters. Barcelona, de Canarische Eilanden, Madrid en alle andere steden maken telkens hun reputatie waar.

Pegase toont u met veel plezier de veelzijdigheid van dit schitterende land, van het warme zuiden tot hun prachtige eilandengroepen. De luxe reizen van Pegase maken een vakantie in Spanje een ervaring om nooit te vergeten.

Ontdek de Canarische Eilanden

Met zeven zijn ze, en elk hebben ze een totaal verschillende persoonlijkheid. De Canarische Eilanden zijn veel meer dan bakens van zon, zee en zand. Allemaal zijn ze vulkanisch van aard, maar ze vullen die robuuste basis ook op heel eigenzinnige wijze aan.

Bekijk alle reizen naar de Canarische Eilanden

Ontdek de Costa del Sol

Voor wie op zoek is naar glamour en glitter is de Costa del Sol de perfecte keuze. Deze populaire Costa is al jaren een favoriete vakantiebestemming en een geweldige plek voor een gezinsvakantie.

Bekijk alle reizen naar de Costa Del Sol

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

LOPESAN Villa del Conde Resort & Thalasso

 • Spanje, Gran Canaria

Kempinski Hotel Bahía Marbella

 • Spanje, Costa Del Sol

Iberostar Playa De Palma

 • Spanje, Mallorca

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges