Over Pegase

30 jaar passie voor luxe reizen

Al sinds 1989 nemen wij een voortrekkersrol op binnen de wereld van de exclusieve reizen. Inmiddels is er veel veranderd, maar ook evenveel hetzelfde gebleven. De filosofie en visie vanwaaruit Pegase dertig jaar geleden is ontstaan, vormen tot op de dag van vandaag de essentie van onze dienstverlening.

In de loop der jaren timmerden wij aan de reputatie van onbetwiste referentie voor luxevakanties. Anno 2022 kunnen we fier, doch bescheiden zeggen dat we de enige luxe touroperator in België zijn met een staat van dienst van meer dan dertig jaar.

Achter onze exclusieve vakanties en reiservaringen staat een gepassioneerd team van 27 mensen, gedreven om onze typische stijl te blijven verfijnen. Wat ons bindt is het commitment voor de hoogste kwaliteit en de meest persoonlijke service. Zo is elke ervaring met Pegase van een vijfsterren niveau. Onze collega's van het contactcenter zijn dé kenners van al onze bestemmingen en beantwoorden graag al uw vragen.

We blijven ervan overtuigd dat we maar aan het begin van onze journey staan en bouwen met veel passie en plezier verder op onze drie decennia ervaring.

Bent u nieuwsgierig naar onze hotels, bestemmingen en acties? Registreer u dan zeker voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook. Zo blijft u op de hoogte van al ons nieuws!