Over Pegase

30 jaar passie voor luxueus reizen

Al sinds 1989 neemt Pegase een voortrekkersrol op binnen de wereld van exclusief reizen. Intussen is er veel veranderd, maar tegelijk evenveel hetzelfde gebleven. De filosofie en visie van waaruit Pegase dertig jaar geleden is ontstaan, vormen tot op vandaag nog steeds de essentie van onze service.

In de loop der jaren bouwden wij een reputatie op als onbetwiste referentie voor luxevakanties. Anno 2020 kunnen we met trots zeggen, dat we de enige luxetouroperator zijn in België met een nalatenschap van dertig jaar.

Achter de exclusieve vakanties en reiservaringen met Pegase staat een gepassioneerd team van 20 personen, gedreven om onze kenmerkende reisstijl te blijven verfijnen. Wat ons bindt is een toewijding aan de hoogste kwaliteit en de meest persoonlijke service, zodat elke ervaring met Pegase van vijfsterrenniveau is. Onze 6 collega's van het contact center zijn op de hoogte van al de verschillende bestemmingen en helpen u graag verder met alle vragen.

We zijn er van overtuigd dat we nog maar aan het begin staan van onze reis en bouwen met veel passie verder op drie decennia ervaring.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook. Zo blijft u op de hoogte van al onze nieuwigheden!