Over Pegase

Pegase, your house of luxury travel

Al meer dan 30 jaar passie voor luxe reizen

Al meer dan 30 jaar, sinds 1989, neemt Pegase, your house of luxury travel, een voortrekkersrol op binnen de wereld van luxe reizen. Pegase is dé referentie op het vlak van luxueuze en zorgeloze reiservaringen naar unieke en exclusieve hotels op de meest prachtige bestemmingen in de wereld. Met onze diepgaande kennis, jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met waardevolle partners begeleiden wij u voor, tijdens en na uw vakantie en zetten wij alles in het werk om u een vakantie te bezorgen die uw verwachtingen overtreft. Van droom tot werkelijkheid.

Vrijheid én vertrouwen

Bij Pegase blijven we steeds de grenzen van de luxereiservaring verleggen en weten we als geen ander hoe belangrijk vrijheid is. Vrijheid zit verweven in ons DNA. Met Pegase treden we namelijk in de voetsporen van het gevleugelde paard Pegasus. Net zoals Pegasus in de Griekse mythologie grenzeloze vrijheid belichaamt, staat Pegase voor de vrijheid om zelf te mogen kiezen wat luxe betekent. Zo heeft u de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren. Wij maken dit mogelijk en dit steeds met het grootste vertrouwen. Als erkende Belgische touroperator met jarenlange ervaring en passie bieden wij u bescherming en gemoedsrust in een wereld die onzeker is. U kunt steeds op ons rekenen in elke stap van uw reis, van boeking tot thuiskomst. Dankzij onze klantgerichte service en onze nauwe en zeer persoonlijke samenwerking met reisagenten, luchtvaartmaatschappijen en hoteliers bent u verzekerd van een totaalervaring.

Steeds een persoonlijke service

Achter onze exclusieve vakanties en reiservaringen staat een gepassioneerd team van 25 mensen, gedreven om onze typische stijl te blijven verfijnen. Wat ons bindt is het commitment voor de hoogste kwaliteit en de meest persoonlijke service. Zo is elke ervaring met Pegase van een vijfsterrenniveau. Onze collega's van het sales & service center zijn dé kenners van al onze bestemmingen en beantwoorden graag al uw vragen.

We blijven ervan overtuigd dat we maar aan het begin van onze journey staan en bouwen met veel passie en plezier verder op onze drie decennia ervaring.

Bent u nieuwsgierig naar onze hotels, bestemmingen en acties? Registreer u dan zeker voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook. Zo blijft u op de hoogte van al ons nieuws!