Vacances de luxe en Maurice avec Pegase

Mauritius, een unieke mix van culturen

Prikkel al uw zintuigen

Tot rust komen in de luxe hotels van Mauritius

Een waar kleuren- en smakenpalet, zo kan u Mauritius omschrijven. Of “een aards paradijs”, dat kan ook. Mauritius is een eiland in de groep de Mascarenen, en is een ware smeltkroes van culturen als gevolg van haar turbulente geschiedenis. Haar unieke combinaties leverden een eiland op waar het eten heerlijk gekruid is, de muziek opzwepend is, en de mensen weten wat genieten is. Ook in de luxe hotels serveren de beste chefs van het eiland de lekkerste gerechten. Om de vingers bij af te likken!

Ervaar zelf de azuurblauwe Indische Oceaan, de parelwitte stranden, de wuivende palmbomen en het tropische klimaat. De luxe hotels van Mauritius die Pegase voor u selecteerde zijn stuk voor stuk exclusieve parels. Laadt uw batterijen op de privé stranden, snuif de sfeer op in de romantische steden, en dineer met uitzicht op de oceaan.

Combineer Mauritius & Reunion

Combineer de mooiste stranden van Mauritius met de onwaarschijnlijke natuur van Reunion. 

De eilanden liggen een zucht van elkaar, en terwijl ze elk apart prachtig zijn, zijn ze samen werkelijk adembenemend. De ongerepte stranden van Mauritius bieden het perfecte tegenwicht voor de schitterende natuur van Reunion.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.