Vacances de luxe en Maurice avec Pegase

Mauritius, een unieke mix van culturen

Prikkel al uw zintuigen

Tot rust komen in de luxe hotels van Mauritius

Een waar kleuren- en smakenpalet, zo kan u Mauritius omschrijven. Of “een aards paradijs”, dat kan ook. Mauritius is een eiland in de groep de Mascarenen, en is een ware smeltkroes van culturen als gevolg van haar turbulente geschiedenis. Haar unieke combinaties leverden een eiland op waar het eten heerlijk gekruid is, de muziek opzwepend is, en de mensen weten wat genieten is. Ook in de luxe hotels serveren de beste chefs van het eiland de lekkerste gerechten. Om de vingers bij af te likken!

Ervaar zelf de azuurblauwe Indische Oceaan, de parelwitte stranden, de wuivende palmbomen en het tropische klimaat. De luxe hotels van Mauritius die Pegase voor u selecteerde zijn stuk voor stuk exclusieve parels. Laadt uw batterijen op de privé stranden, snuif de sfeer op in de romantische steden, en dineer met uitzicht op de oceaan.

Combineer Mauritius & Reunion

Combineer de mooiste stranden van Mauritius met de onwaarschijnlijke natuur van Reunion. 

De eilanden liggen een zucht van elkaar, en terwijl ze elk apart prachtig zijn, zijn ze samen werkelijk adembenemend. De ongerepte stranden van Mauritius bieden het perfecte tegenwicht voor de schitterende natuur van Reunion.

Onze tip Mauritius

LUX* Grand Gaube

LUX* Grand Gaube

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

The Westin Turtle Bay Resort & Spa Mauritius

 • Mauritius

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges