Vacances de luxe aux Emirats Arabes Unis avec Pegase

Verenigde Arabische Emiraten, glinsterende edelsteen van de woestijn

Een oase van luxe in de woestijn

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een verzameling van verschillende Emiraten of stadstaten met elk een eigen heerser en lange geschiedenis. Deze welvarende staat is niet groot, maar heeft ongelofelijk veel te bieden. De verschillende steden zijn kosmopolitisch en staan gekend voor hun bruisende nachtleven, prachtige stranden en uitzonderlijke cuisine. Ook de luxueuze hotels van de Verenigde Arabische Emiraten zijn van wereldklasse.

Een droomvakantie in de Verenigde Arabische Emiraten is dan ook gegarandeerd. Pegase selecteerde voor u de meest exclusieve en opzienbarende hotels, zodat u in alle luxe op ontdekkingstocht kan gaan. Zowel de woestijn als de oceaan bieden een overvloed aan activiteiten. In het bijzonder de winkelcentra, stranden en avontuurlijke excursies zijn aantrekkelijke factoren voor zij die hierheen gaan.

Ontdek Dubai

In deze stad wordt u van uw sokken geblazen met fabelachtige 21ste-eeuwse skylines met impressionante wolkenkrabbers zoals de Burj Khalifa, de hoogte toren ter wereld. De parel aan de kroon is ‘The Palm’, een kunstmatig eiland in de spectaculaire vorm van een palmboom met een ‘stam’, zeventien ‘takken’ en helderwitte stranden.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Abu Dhabi

Abu Dhabi is wat rustiger dan zijn buur, maar niet minder indrukwekkend. Maagdelijke stranden en een kosmopolitisch stadsleven wachten u hier op. U kunt uitwaaien op de Corniche, de strandpromenade naast de Perzische Golf, die naar het opulente Emirates Palace hotel voert. Op Saadiyat Island opende eind 2017 het Louvre Abu Dhabi. Golfen of een wandeling door de woestijnoase: in Abu Dhabi zult u zich geen moment vervelen!

Ontdek meer over Abu Dhabi

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.