Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Luxe hotels in Turkije

Ontdek Turkije

Thailand blijft verbazen

Ontdek Thailand

Waarom boeken bij een erkende reisorganisator?

Een reis boeken bij een reisorganisator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Ontdek Kreta

Het grootste eiland van Griekenland heeft alles voor een heerlijke vakantie: een rijk erfgoed, indrukwekkende berglandschappen, prachtige stranden, charmante dorpjes & de verrukkelijke Kretenzische keuken!

Het Minoïsche paleis Knossos toont de prachtige overblijfselen van het paleis van Koning Minos, een aanrader! 

Bekijk alle reizen naar Kreta

Ontdek de Costa del Sol

Temperamentvolle steden, een zonovergoten kustlijn en een heerlijk mediterraan klimaat. Deze Zuid-Spaanse streek kent veel contrasten waar genoeg te beleven valt.

Van een bezoek aan het wereldberoemde Alhambra in Granada tot shoppen in Marbella of een wandeling in de Sierra Nevada.


Bekijk alle reizen naar de Costa del Sol

Winterzon in Abu Dhabi

Op zoek naar een bestemming voor uw volgende winterzonvakantie?

Abu Dhabi is zonder twijfel een aanrader: heerlijke temperaturen, imposante hotels en schitterende bezienswaardigheden zijn slechts enkele van de troeven van dit Emiraat.

Bekijk alle reizen naar Abu Dhabi

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.