Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Verleng uw zomer

Pegase biedt u het neusje van de zalm voor
een korte of iets langere najaarsbreak.

 

 

 

Ons nazomeraanbod

Nazomeren in Turkije

Rijke cultuur, prachtige natuur, heerlijke keuken en zomerse temperaturen.

 

 

 

Ontdek Turkije

Waarom boeken bij een touroperator?

Een reis boeken bij een touroperator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Zeezicht vanop een typisch Grieks terras tijdens de vakantie in Griekenland

Ontdek Griekenland

Prachtige stranden, een helderblauwe zee, de stralende zon en uitmuntende hotels... Klinkt dat al als muziek in uw oren, maar verwacht u van uw droomvakantie nog dat tikkeltje meer? Kies dan deze zomer voor Griekenland.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Portugal

Portugal met zijn prachtige wereldsteden, zonnige stranden, paradijselijke eilanden, beboste heuvels en ongelooflijke kastelen, dit is een land dat bij elk bezoek blijft verrassen. Ontdek het beste van Portugal.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Bali

Naast prachtige stranden en magische tempels, heeft Bali vrijwel alle soorten natuurlijke schoonheid. bergachtige gebieden met weelderig groen, meren, watervallen, rijstvelden, heilige rivieren en geheime canyons vormen allemaal het landschap van het eiland.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.