Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Gran Canaria, verrassend veelzijdig eiland

Ontdek Gran Canaria

Dubai, een wereld vol superlatieven en luxe

Ontdek Dubai

Waarom boeken bij een erkende reisorganisator?

Een reis boeken bij een reisorganisator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Ontdek Madeira

Bloemeneiland. Drijvende tuin. Parel van de Atlantische Oceaan. De roepnamen van Madeira zeggen het allemaal!

De archipel, die toebehoort aan Portugal, is steil en rotsachtig, maar combineert die robuustheid ook met smaragdgroen bossen, botanische tuinen en een bontgekleurde subtropische vegetatie.

Bekijk alle reizen naar Madeira

Ontdek Cabo Verde

Een exotische vakantie zonder jetlag: er is geen betere manier om een verblijf op Cabo Verde te omschrijven. In geen tijd belandt u in een paradijselijk droomdecor van ongerepte stranden.

De tien zonovergoten Kaapverdische eilanden zijn zeer verscheiden en dat maakt ze zowel tot een zon als tot een actieve bestemming.

Bekijk alle reizen naar Cabo Verde

Ontdek Thailand

Thailand is een onvergetelijke ervaring: elk gezicht een glimlach, een legendarische gastvrijheid en een gevoel voor service dat ingebakken zit in de cultuur.

Kan u niet kiezen tussen het bruisende Bangkok, de weelderige natuur in Chiang Mai en de droomstranden van Phuket, combineer dan de verschillende bestemmingen en ontdek Thailand als nooit tevoren.

Bekijk alle reizen naar Thailand

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.