Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Marokko, koninkrijk van licht

Ontdek Marokko

Summer is calling

Ontdek onze vroegboekvoordelen

Waarom boeken bij een erkende reisorganisator?

Een reis boeken bij een reisorganisator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Winterzon in Abu Dhabi

Op zoek naar een bestemming voor uw volgende winterzonvakantie?

Abu Dhabi is zonder twijfel een aanrader: heerlijke temperaturen, imposante hotels en schitterende bezienswaardigheden zijn slechts enkele van de troeven van dit Emiraat.

Ontdek Abu Dhabi

Vroegboekvoordelen Spanje

Momenteel geniet u van meer luxe en meer voordeel in Spanje dankzij de vroegboekpromoties.

Temperamentvolle steden, een zonovergoten kustlijn en een heerlijk mediterraan klimaat. Spanje kent veel contrasten waar genoeg te beleven valt.

Ontdek alle promoties

Vroegboekvoordelen Turkije

Meer luxe, meer voordeel in Turkije. Geniet nu van mooie vroegboekvoordelen.

Turkije, met een voet in Europa én Azië, biedt een schitterende en bruisende mengeling van cultuur en geschiedenis


Ontdek alle promoties

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.