Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Dubai: skylines, stranden en tophotels

Ontdek Dubai

Nazomeren met Iberostar

Ontdek Iberostar Grand

Waarom boeken bij een erkende reisorganisator?

Een reis boeken bij een reisorganisator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Verlaten zandstrand omgeven door tropische bossen nabij beach resort in Phuket, Thailand

Ontdek Phuket

Het zuiden van Thailand is wereldberoemd voor zijn prachtige stranden, diepblauwe zee,  adembenemend tropische landschap en de duikplekken van wereldklasse. Trek wat dieper in het binnenland en ontdek een andere kant van Phuket, een gevuld met kleurrijke tempels en een koloniale architectuur

Ontdek onze hotels in Phuket

Ontdek Dubai

In deze stad wordt u van uw sokken geblazen met fabelachtige 21ste-eeuwse skylines met impressionante wolkenkrabbers zoals de Burj Khalifa, de hoogte toren ter wereld. De parel aan de kroon is ‘The Palm’, een kunstmatig eiland in de spectaculaire vorm van een palmboom met een ‘stam’, zeventien ‘takken’ en helderwitte stranden.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Tenerife

Ontdek Tenerife

Aangename temperaturen, een adembenemende natuur, een excellente gastronomie, uitstekende golfterreinen en tal van hoogwaardige luxehotels, welkom op Tenerife, het eiland van de eeuwige lente.

Bekijk alle reizen naar Tenerife

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.