Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Geniet deze winter van de warme zon in Abu Dhabi

Ontdek Abu Dhabi

Lanzarote, barstensvol natuurschoon en zachte temperaturen

Ontdek Lanzarote

Waarom boeken bij een erkende reisorganisator?

Een reis boeken bij een reisorganisator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Ontdek Egypte

Egypte blijft één van de meest tot de verbeelding sprekende plekken waar een mens kan komen. Van een deugddoende strandvakantie aan de Rode Zee tot een reis doorheen vierduizend jaar geschiedenis langs cultuurhistorisch erfgoed, Egypte heeft voor elk wat wils!

Combineer uw strandvakantie met een bezoek aan Luxor, waar u de Egyptische Oudheid zelf kan ervaren. Ontdek al snorkelend of duikend het kleurrijke onderwaterleven van de Rode Zee of sla uw slag in Soma Bay: hier kunt u golfen in de woestijn op één van de mooiste golfbanen ter wereld.


Bekijk alle reizen naar Egypte

Ontdek Oman

Ontdek pure authenticiteit, de historische erfenis van de Arabische cultuur en de fantastische schoonheid van de natuur in dit fascinerende gastvrije sultanaat. Niet voor niets wordt Oman wel eens ‘het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten’ genoemd.

Combineer een verblijf in het gebergte Jabal Akhdar, waar u geniet van spectaculaire panorama’s, met één van de uitstekende en betoverende hotels in Muscat met talloze trekpleisters zoals het prachtige Royal Opera House en de indrukwekkende Sultan Qaboos Grand Moskee.


Bekijk alle reizen naar Oman

Ontdek Mexico

Es mágico, es México! Laat u verrassen door de mysterieuze mayacultuur en ontdek de mooiste stranden van de Caraïben. De mayasites van Tulum zijn minder indrukwekkend dan die van Chichén Itza, maar de ligging aan één van de mooiste stranden in het Caribisch gebied maakt een bezoek meer dan de moeite waard!

Droomt u ervan om te zwemmen met dolfijnen? In Yucatán wordt die droom werkelijkheid! Na een korte introductie neemt u een duik in het water en beleeft u een ervaring om nooit meer te vergeten.


Bekijk alle reizen naar Mexico

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.