Pegase Corona Informatiecentrum: alle laatste updates & maatregelen

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Last minutes

Bent u nog op zoek naar een luxueuze zomervakantie, waarbij comfort, rust en uitstekende service primeren? Dankzij de jarenlange trouwe samenwerking met onze hotelpartners, bieden wij tal van exclusieve kortingen voor de komende zomermaanden. Daarbovenop blijft u genieten van onze exclusieve privileges. Wij houden ook ons woord en rekenen geen toeslag aan bij stijging van de brandstofprijzen. Aarzel dus niet langer, boek nu.

Ontdek alle last minutes

Thailand versoepelt verder


Thailand zet haar deuren verder open naar de wereld en dat vinden wij ongelofelijk fijn nieuws! Vanaf 1 juli 2022 moet u enkel nog een bewijs van vaccinatie of een negatieve PCR-test of professioneel afgenomen antigenentest voorleggen. Hierdoor kan u opnieuw makkelijk en zonder zorgen naar Thailand reizen!

 
Ontdek Thailand

Waarom boeken bij een touroperator?

Een reis boeken bij een touroperator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Zeezicht vanop een typisch Grieks terras tijdens de vakantie in Griekenland

Ontdek Griekenland

Prachtige stranden, een helderblauwe zee, de stralende zon en uitmuntende hotels... Klinkt dat al als muziek in uw oren, maar verwacht u van uw droomvakantie nog dat tikkeltje meer? Kies dan deze zomer voor Griekenland.
Met haar rijke cultuurgeschiedenis, avontuurlijke landschappen en overheerlijke keuken trakteert Griekenland zijn gasten op een onvergetelijke reis voor alle zintuigen. Of u nu kiest voor het vasteland of voor één van de vele eilanden, elke regio is op zijn manier uniek en de moeite waard om te ontdekken. Kalimera, en welkom in Griekenland!

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Portugal

Ontdek de indrukwekkende rotsformaties en gouden stranden van Zuid-Portugal. Verken de statige hoofdstad in het midden van Portugal en proef de wereldberoemde Porto in de gelijknamige stad in het noorden van het land. Madeira is een waar Aards Paradijs dankzij haar tropische klimaat, tot UNESCO werelderfgoed uitgeroepen ongerepte natuur, en gastvrije cultuur. De afgelegen archipel Azoren barst gewoon van de avonturen; het is in feite het Hawaï van de Mid-Atlantische Oceaan.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Mauritius

Ontdek Mauritius

Mauritius is terecht beroemd om zijn saffieren water, poederwitte stranden en luxe resorts. Maar Mauritius heeft zoveel meer te bieden dan alleen strand, het is een plek die zelfs de kleinste verkenningspoging beloont. U kunt wandelen in het beboste en bergachtige binnenland en voor de kust duiken en snorkelen. Er zijn boottochten naar bijna volmaakte eilandjes en excursies naar botanische tuinen en koloniale plantagehuizen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.