Pegase Corona Informatiecentrum: alle laatste updates & maatregelen

Waarom boeken bij een touroperator?

Een reis boeken bij een touroperator betekent gemoedsrust. U bent het beste begeleid, verzekerd en beschermd indien u een pakketreis boekt. In de snel evoluerende wereld van vandaag waarin de reissector wel vaker het hoofd moet bieden aan een crisis, worden de voordelen van een pakketreis nog belangrijker dan voorheen.

Bovendien bent u bij Pegase zeker van de prijs die u betaalt bij boeking, want wij hanteren vaste prijzen. Zo rekenen wij geen extra toeslag bij een onvoorziene stijging van de brandstofprijzen.

Spanje - Portugal

Spanje is een unieke vakantiebestemming, van de Costa’s tot de Balearen naar de Canarische Eilanden, van gezellige witte bergdorpjes tot luxe resorts aan het strand. Portugal is al even uniek: middeleeuwse kastelen, geplaveide dorpen, boeiende steden, heerlijk eten en gouden stranden.
Deze maand zetten we Spanje en Portugal graag in de kijker voor familievakanties en fijnproevers!


Ontdek alle troeven van Spanje

Ontdek alle troeven van Portugal

 

Fotowedstrijd


Elke maand gaan we op zoek naar de meest inspirerende reisfoto’s en wint de mooiste inzending een gratis verblijf op een van onze prachtige bestemmingen.
De winnaar van deze maand geniet van een verblijf van vijf nachten in het luxueuze Le Méridien Ile Maurice. Het uitgestrekte resort onderging een uiterst geslaagde renovatie in 2020 en is een vaste waarde in Mauritius.
Omdat Le Méridien Ile Maurice het paradijs op aarde is, vragen we om uw mooiste foto met het thema ‘Paradijs’ in te sturen. Veel succes!

 
Ontdek alle informatie

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Ontdek de Balearen

De Spaanse eilandengroep, de Balearen, ligt in de Middellandse zee tussen Spanje en Afrika in. Het bestaat uit 4 hoofdeilanden, namelijk Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en een aantal onbewoonde eilandjes. Deze eilanden hebben een paar dingen met elkaar gemeen: je vindt er talloze mooie stranden en verstopte baaitjes, kunt er in de lekkerste restaurants eten en proeft er van de Spaanse cultuur.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Ontdek Portugal

Ontdek de indrukwekkende rotsformaties en gouden stranden van Zuid-Portugal. Verken de statige hoofdstad in het midden van Portugal en proef de wereldberoemde Porto in de gelijknamige stad in het noorden van het land. Madeira is een waar Aards Paradijs dankzij haar tropische klimaat, tot UNESCO werelderfgoed uitgeroepen ongerepte natuur, en gastvrije cultuur. De afgelegen archipel Azoren barst gewoon van de avonturen; het is in feite het Hawaï van de Mid-Atlantische Oceaan.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Mauritius

Ontdek Mauritius

Mauritius is terecht beroemd om zijn saffieren water, poederwitte stranden en luxe resorts. Maar Mauritius heeft zoveel meer te bieden dan alleen strand, het is een plek die zelfs de kleinste verkenningspoging beloont. U kunt wandelen in het beboste en bergachtige binnenland en voor de kust duiken en snorkelen. Er zijn boottochten naar bijna volmaakte eilandjes en excursies naar botanische tuinen en koloniale plantagehuizen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.