Vacances de luxe en Bali avec Pegase

Het exotische eiland van Indonesië

Intense natuur en rijke kleuren, geuren, smaken

Exclusief reizen in Indonesië

Indonesië, het land van zo veel verschillende culturen, mensen, dieren, planten, kunst en eten dat het lijkt alsof u in 100 landen tegelijk bent.

Het heeft 55.000(!) kilometer aan schitterende stranden, ruim 17.000 eilanden, de mooiste duik- en snorkel locaties ter wereld, dichte regenwouden, ontelbare vulkanen en een breed scala aan flora en fauna.

Naast de stranden, eilanden en zeeën heeft Indonesië enorm veel bergen, of vulkanen. De bekendste vulkanen die je tevens kan bezoeken zijn Gunung Agung, Bromo vulkaan en de Gunung Rinjani.

Het gebied waar de meeste vulkanen liggen wordt ook wel de ‘Ring of Fire’ genoemd. Mocht je geen natuurliefhebber zijn (wat in Indonesië bijna ondenkbaar is) heeft het land veel tradities en culturele bezienswaardigheden.

Een wandeling door de rijstvelden

‘Te voet zie je meer’, en dat geldt zeker in Bali, waar de diepgroene rijstvelden een magnifiek wandelparcours vormen waarlangs u het land en zijn mensen echt leert kennen. De Campuhan-rondwandeling vertrekt in de hoofdstraat van Ubud en voert u twee uur door de sawahs. Laat u overweldigen door het indrukwekkend uitzicht op de met palmbomen en bananenplanten begroeide hellingen en prachtige rijstvelden. 

Seafood barbecue op het strand van Jimbaran

De ervaring is grandioos, het concept simpel: u gaat naar het strand van Jimbaran net voor zonsondergang, en zoekt in een van de vele warungs een tafeltje uit. Vervolgens verschijnt een ober en bestelt u à la carte of in menuvorm de zaligste zeevruchten. Het fantastische decor krijgt u er zomaar bovenop. Na de zonsondergang flikkeren de kaarsjes op tafel en krijgt dit tafereel de allures van één groot strandfeest.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.