Napels, stad van kerken en pizza

Een wervelend centrum, elegante architectuur en een fenomenale keuken
Terug naar Italië

Een luxe ervaring in Napels

Napels staat om een aantal dingen gekend, en één daar van is pizza. Deze millennia oude stad is echter zo veel meer. Laat u meeslepen door de snelheid van deze kosmopolitische stad en ontdek waaraan Napels haar faam verdient. Ook net buiten Napels kan u uw hart ophalen aan het authentieke Italië. De stranden en resorts zijn niet voor niets wereldberoemd.

Het is zeldzaam om een stad te vinden die een dergelijke rijkdom in te bezoeken monumenten bezit. Kerken, piazza’s, musea, ruïnes, gebouwen, paleizen, forten… Napels heeft nergens te kort van. Veel erfgoed is uniek en verweven met mythes en legendes. Bijvoorbeeld het Eierkasteel, een fort waarvan volgens legende een magisch ei in de fundering is geplaatst.

Helemaal uitgewandeld en klaar met het bezoeken van erfgoed? Kies een terrasje en geniet van de wereldberoemde wijn, pizza en gelatoEen luxe ervaring in Napels heeft ook alles te maken met het juiste hotel. Een hotel in Napels kiest u niet zomaar. Laat dat over aan Pegase en geniet van een heerlijk zorgeloze vakantie.