Vacances de luxe en Croatie avec Pegase

Kroatië, land van duizend eilanden

Laat u inpakken door parelende stranden en ruige natuur

Vind rust op een luxe vakantie in Kroatië

Kroatië is een vakantiebestemming waar mensen lyrisch over zijn. Dat zou niet mogen verrassen, want Kroatië is zo divers, levendig, en ongerept dat er voor ieder wat wils is. Dankzij haar geografische positie is Kroatië een fascinerende mengeling van vier culturen: West- en Centraal-Europese cultuur, Mediterrane cultuur en Oosterse culturen. Het resultaat is een land, keuken en tradities die zo veel te bieden hebben.

Zagreb is een metropool met een bruisend nachtleven, prachtige architectuur en heerlijke restaurants. Perfect voor een city trip! Trogrir is een stadje dat uitgeroepen is tot UNESCO werelderfgoed en aan de Adriatische zee ligt, met alle bijhorende stranden, beach bars en palmbomen. Perfect voor genieten van een luxe strandvakantie. De luxe hotels die Pegase voor u selecteerde zijn allemaal van absolute topkwaliteit en zijn bij de beste in de wereld. Boek uw luxe vakantie nu en begin met de voorpret.

Ontdek Dalmatië

U zult zien dat elk eiland in Dalmatië een eigen karakter heeft en de kust is bezaaid met alles van grote steden zoals Split en Zadar, tot prachtige stranden zoals het mooie Brela-strand. Ook van het zonovergoten Split weten mensen al lang dat het dankzij de prachtige stranden een hemelse plek is om te vertoeven.

Bekijk alle reizen naar Dalmatië
Onze tip Kroatie

Le Meridien Lav

Le Meridien Lav

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Lafodia Sea Resort

 • Kroatië, Dubrovnik Rivièra

Le Meridien Lav

 • Kroatië, Dalmatië

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges