Vacances de luxe en La RĂ©union avec Pegase

Réunion, een explosie van natuur

Paradijs voor wandelaars en snorkelaars

Bekijk het volledige aanbod op La Réunion

La Réunion is een relatief ongerept vulkanisch eiland dat voor 40% is uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Het nationale park dat zich uitstrekt over La Réunion bestaat uit een fascinerende mix van vulkanische landschappen, watervallen en regenwouden. Deze exotische reisbestemming met haar 1000km aan wandelpaden is dan ook perfect voor enthousiaste wandelaars.

Eerder iemand die geniet van stranden en de oceaan? Of gaat u het liefste van al voor een combinatie van strand- en wandelvakantie? Ook dan is La Réunion een perfecte reisbestemming. La Réunion heeft namelijk ook hagelwitte stranden met prachtige koraalriffen om al snorkelend te bekijken, maar ook adembenemende zwarte basaltstranden. De actieve vulkaan Piton de la Fournaise is hiervoor te bedanken, want het is de gestolde en verpulverde lava die L’Etang-Salé haar unieke uitzicht geeft.

Kom volledig tot rust op deze exotische reisbestemming op vakantie in Réunion. Als het natuurschoon niet genoeg was om u te overtuigen zal de gastvrijheid en unieke keuken dat wel doen.