Vacances en Egypte avec Pegase

Egypte, land van mysterie en plezier

Zie de piramides, de woestijn maar ook de gouden stranden.
Terug naar het overzicht

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Zesduizend jaar aan cultuur, schitterende stranden, en heerlijk eten, Egypte heeft het allemaal. Het is dan ook niet verrassend dat reizen naar Egypte nog steeds razend populair zijn. Ervaar zelf de all-inclusive hotels van wereldklasse die Pegase hier voor u geselecteerd heeft. De aangeboden excursies en toprestaurants zal u ook wel kunnen smaken. Wist u dat falafel in Egypte is uitgevonden?

Een must-see van Egypte zijn toch wel de eeuwenoude piramides van Gizah. Het is een imponerend zicht dat u altijd zal bijblijven! Ook een sand-buggy tocht door de Sinaï woestijn is een aanrader voor avonturiers en snelheidsduivels. De moderne all-inclusive hotels verrassen met hun vele activiteiten, fantastische restaurants en toegang tot privé stranden. Reizen in Egypte is een ervaring die u nooit meer zal vergeten.

Hurghada

In de afgelopen 25 jaar is Hurghada veranderd van een vissersdorp naar een bloeiende stad. Hurghada biedt een verscheidenheid van activiteiten in de zee of in de woestijn, de fantastische koraalriffen in de zee maken het snorkelen en duiken één van de belangrijkste activiteiten.

Ontdek onze hotel in Hurghada

Marsa Alam

Marsa Alam is een van de snelst groeiende vakantieoorden in Egypte, dat populair is bij windsurfers, duikers en zonaanbidders. Geniet van de rust in deze badplaats.

Ontdek onze hotels in Marsa Alam

Sharm El Sheikh

Sharm El-Sheikh is een populaire Egyptische badplaats, die gevuld is met enkele van 's werelds wonderen. Het is de thuisbasis van verborgen juweeltjes met zijn populaire strandresorts, rijke onderwaterhabitat, prachtige koraalriffen en unieke duikspots.

Ontdek onze hotels in Sharm el Sheikh