Vacances de luxe en Chalkidique avec Pegase

Kreta

Indrukwekkende berglandschappen, charmante dorpjes & de verrukkelijke Kretenzische keuken

Het grootste eiland van Griekenland heeft alles voor een heerlijke vakantie: een bijzonder rijk erfgoed, indrukwekkende berglandschappen, prachtige stranden, charmante dorpjes & de verrukkelijke Kretenzische keuken!

 

Het Minoïsche paleis Knossos toont de prachtige overblijfselen van het grote paleis van Koning Minos, dat dateert van ca. 6000 jaar v. Chr. Voor de liefhebbers is het Archeologisch Museum in Heraklion ook een echte aanrader!

 

Wie op Kreta vertoeft, kijkt zelden verder dan het eiland zelf. En toch, met de ferry bent u vanuit de hoofdstad Iraklion maar enkele uren verwijderd van het prachtige Santorini. Onze tip: verken het vulkaaneiland een dag lang per bus. Doet u dat via Pegase, dan bent u verzekerd van een trip met alle hoogtepunten én voldoende vrije tijd om er ook echt van te genieten.

Ontdek Heraklion

Kreta heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie onder de Griekse zon. Het eiland is zonder meer te groot om tijdens uw reis volledig te verkennen. Kiest u voor een verblijf in het midden of het oosten van het eiland, dan geniet u niet alleen van charmante dorpjes en mooie stranden, maar dan brengt u beslist ook een bezoekje aan het Minoïsche paleis Knossos, de beroemdste archeologische vondst op het eiland.

Bekijk alle reizen naar Heraklion

Ontdek Chania

Kreta, de geboorteplaats van de oppergod Zeus, is een van de populairste bestemmingen van de Griekse Eilanden. Vlieg op de luchthaven Chania en ontdek deze minder gekende regio van Kreta. Met een zonnig klimaat, charmante baaien en een gastvrije bevolking heeft deze regio alles in huis voor aan authentieke Griekse vakantie. 

Bekijk alle reizen naar Chania