Vacances de luxe en Italie avec Pegase

Italië, schoonheid dicht bij ons

Land van wijn, olijven en glooiende heuvels

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

Een vakantie in Italië is al jaren een klassieker in België, en met goede reden! Italië is een schitterend land met een populaire keuken en fantastische wijn. Is het dan nog mogelijk om een reis naar Italië te plannen die toch anders is? Volgens Pegase wel.

Pegase selecteerde voor u de mooiste en meest exclusieve vijf-sterren hotels in Italië, die zich onderscheiden van de rest. Unieke architectuur, service die “above and beyond” gaat, privileges en privacy die u echte rust biedt. Geniet van al het moois dat Italië te bieden heeft, maar kom ook tot uzelf. Neem tijd voor uzelf en uw geliefden, en ervaar een vakantie in Italië die uw visie zal veranderen.

Italië is langs alle kanten omringd door saffierblauwe zeeën en het binnenland is glooiend, groen, en rustgevend. Napels, Sicilië, Rome of Sardinië? Pegase koos voor u de perfecte locaties voor uw vakantie in Italië.

Ontdek de Golf van Napels

Goed verscholen tussen Napels, Pompeï en het eiland Capri ligt Sorrento, een pittoresk kuststadje dat zich enkele tientallen meters boven de zee verheft.  Het is niet alleen de thuishaven van onder meer limoncello, maar het heeft nog zo veel meer lekkers te bieden.

Ontdek de hotels

Ontdek Sicilië

Het azuurblauw van de baaien. De romantische architectuur van de steden. De wonderbaarlijke grandeur van het erfgoed. Op Sicilië zijn alle ingrediënten aanwezig voor een luxevakantie vol cultuur. Bovendien is Sicilië de grootste wijnregio van Italië. U proeft er de heerlijkste wijnen in de schaduw van de legendarische vulkaan Etna.

Ontdek de hotels

Ontdek Sardinië

Of u nu wilt baden in de zon of uzelf wilt onderdompelen in natuur en cultuur: Sardinië stelt nooit teleur. Het landschap is puur en ongerept, de cultuurhistorische rijkdom enorm. Het meest verleidelijke stukje Sardinië is de Costa Smeralda. Maar ook elders op het eiland is er van alles te doen en te beleven.

Ontdek de hotels