Vacances de luxe en Italie avec Pegase

Italië, schoonheid dicht bij ons

Land van wijn, olijven en glooiende heuvels

Vakantie in Italië, maar dan anders

Een vakantie in Italië is al jaren een klassieker in België, en met goede reden! Italië is een schitterend land met een populaire keuken en fantastische wijn. Is het dan nog mogelijk om een reis naar Italië te plannen die toch anders is? Volgens Pegase wel.

Pegase selecteerde voor u de mooiste en meest exclusieve vijf-sterren hotels in Italië, die zich onderscheiden van de rest. Unieke architectuur, service die “above and beyond” gaat, privileges en privacy die u echte rust biedt. Geniet van al het moois dat Italië te bieden heeft, maar kom ook tot uzelf. Neem tijd voor uzelf en uw geliefden, en ervaar een vakantie in Italië die uw visie zal veranderen.

Italië is langs alle kanten omringd door saffierblauwe zeeën en het binnenland is glooiend, groen, en rustgevend. Napels, Sicilië, Rome of Sardinië? Pegase koos voor u de perfecte locaties voor uw vakantie in Italië.

Ontdek de Golf van Napels

Goed verscholen tussen Napels, Pompeï en het eiland Capri ligt Sorrento, een pittoresk kuststadje dat zich enkele tientallen meters boven de zee verheft.  Het is niet alleen de thuishaven van onder meer limoncello, maar het heeft nog zo veel meer lekkers te bieden.

Bekijk alle reizen naar de Golf van Napels

Ontdek Sicilië

Het azuurblauw van de baaien. De romantische architectuur van de steden. De wonderbaarlijke grandeur van het erfgoed. Op Sicilië zijn alle ingrediënten aanwezig voor een luxevakantie vol cultuur. Bovendien is Sicilië de grootste wijnregio van Italië. U proeft er de heerlijkste wijnen in de schaduw van de legendarische vulkaan Etna.

Bekijk alle reizen naar Sicilië

Ontdek Sardinië

Of u nu wilt baden in de zon of uzelf wilt onderdompelen in natuur en cultuur: Sardinië stelt nooit teleur. Het landschap is puur en ongerept, de cultuurhistorische rijkdom enorm. Het meest verleidelijke stukje Sardinië is de Costa Smeralda. Maar ook elders op het eiland is er van alles te doen en te beleven.

Bekijk alle reizen naar Sardinië

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Hilton Sorrento Palace

 • Italië, Napolitaanse Riviera

Grand Hotel Ambasciatori

 • Italië, Napolitaanse Riviera

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges