Vacances de luxe en Italie avec Pegase

Italië, schoonheid dicht bij ons

Land van wijn, olijven en glooiende heuvels

Vakantie in Italië, maar dan anders

Een vakantie in Italië is al jaren een klassieker in België, en met goede reden! Italië is een schitterend land met een populaire keuken en fantastische wijn. Is het dan nog mogelijk om een reis naar Italië te plannen die toch anders is? Volgens Pegase wel.

Pegase selecteerde voor u de mooiste en meest exclusieve vijf-sterren hotels in Italië, die zich onderscheiden van de rest. Unieke architectuur, service die “above and beyond” gaat, privileges en privacy die u echte rust biedt. Geniet van al het moois dat Italië te bieden heeft, maar kom ook tot uzelf. Neem tijd voor uzelf en uw geliefden, en ervaar een vakantie in Italië die uw visie zal veranderen.

Italië is langs alle kanten omringd door saffierblauwe zeeën en het binnenland is glooiend, groen, en rustgevend. Napels, Sicilië, Rome of Sardinië? Pegase koos voor u de perfecte locaties voor uw vakantie in Italië.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.