Vacances de luxe aux Maledives avec Pegase

De Malediven, een parelsnoer van eilanden

Een waar aards paradijs

Droomhotels voor uw luxe vakantie in de Malediven

De Malediven bestaan uit 1.192 idyllische eilandjes, verspreid over 26 atollen, en zijn werkelijk adembenemend. Het azuurblauwe water is ongerept en de door Pegase geselecteerde luxe resorts liggen op privé eilanden. Laat u verwennen door het attente en vriendelijke personeel, geniet van de vis en zeevruchten die niet verser kunnen zijn, en probeer de overheerlijke cocktails met uw voeten in het water. Rust is hier gegarandeerd.

Het is dan ook niet verbazend dat de Malediven een ideale bestemming zijn voor huwelijksreizen. De intieme bungalows en villa’s staan los van elkaar, waardoor u alle privacy heeft. Kies voor diner op het strand en heb alleen aandacht voor elkaar. Een luxe vakantie in de Malediven betekent zilverwitte stranden, een helblauwe oceaan, en alle comfort die u maar kan wensen.

Diner op vijf meter onder de zee

Om het ongeëvenaarde, ongerepte onderwaterleven van de Malediven te bewonderen, hoeft u niet per se een duiker te zijn. In het Conrad Maldives kunt u, tussen de lagune en een echt koraalrif in, lunchen of dineren in Ithaa, het eerste onderzeerestaurant volledig in glas.

Een once in a lifetime-ervaring!

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges