Vacances de luxe en Malte avec Pegase

Malta, honingzoet eiland

schitterende steden, een unieke keuken, en heerlijke stranden

Ervaar échte vakantie in Malta

In Malta is het elke dag feest. Dit diep Katholieke land heeft zeer veel kerken, en elke kerk heeft een patroonheilige, die allemaal gevierd werden met een lokaal festival. Wees dus niet verrast als u in een parade of ceremonie terechtkomt! Gelukkig zijn de Maltese mensen zeer gastvrij en bent u zeker welkom. Als u toch wordt meegesleept in één van de meer traditionele feesten, probeer dan zeker fenkata, een typische stoofpot met konijn.

Uitgefeest? De stranden, restaurants en bars zullen u met open armen ontvangen. Het is een waar genot om de lokale likeur rozolin te proeven terwijl u geniet van de zon en een uitzicht over de baai. Als eiland staat Malta gekend om haar schitterende zandstranden, saffierblauw water, en verkoelende bries. In één van de luxe hotels die Pegase voor u selecteerde kan u zeker tot uzelf komen. De unieke architectuur, toegang tot het strand en wellness maken van elk luxe hotel een aanrader.

Onze tip Malta

The Phoenicia

The Phoenicia

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

The Westin Dragonara Resort

 • Malta

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges