Vacances de luxe en Malte avec Pegase

Malta, honingzoet eiland

schitterende steden, een unieke keuken, en heerlijke stranden

Ervaar échte vakantie in Malta

In Malta is het elke dag feest. Dit diep Katholieke land heeft zeer veel kerken, en elke kerk heeft een patroonheilige, die allemaal gevierd werden met een lokaal festival. Wees dus niet verrast als u in een parade of ceremonie terechtkomt! Gelukkig zijn de Maltese mensen zeer gastvrij en bent u zeker welkom. Als u toch wordt meegesleept in één van de meer traditionele feesten, probeer dan zeker fenkata, een typische stoofpot met konijn.

Uitgefeest? De stranden, restaurants en bars zullen u met open armen ontvangen. Het is een waar genot om de lokale likeur rozolin te proeven terwijl u geniet van de zon en een uitzicht over de baai. Als eiland staat Malta gekend om haar schitterende zandstranden, saffierblauw water, en verkoelende bries. In één van de luxe hotels die Pegase voor u selecteerde kan u zeker tot uzelf komen. De unieke architectuur, toegang tot het strand en wellness maken van elk luxe hotel een aanrader.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

  • Centrale ligging
  • Wellness
  • Fijnproevers
  • Fijnproevers
  • Wellness
  • Moment met twee

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.