Vacances de luxe en Maroc avec Pegase

Sprookjesachtig Marokko

Duizend-en-een-nacht in Noord-Afrika

Ontdek Marokko

Woestijnen en besneeuwde bergen. Een ruige kust en glooiende bergen. Statige moskeeën en krioelende souks. Marokko is een land van tegengestelden die in perfecte harmonie samengaan. Een land met een ongeëvenaard evenwicht, wat ook weerspiegeld wordt in de traditionele keuken. Rijke smaken, geuren en kleuren creëren samen gerechten die alle zintuigen strelen.

Geniet van de gastvrijheid en bruisende steden, en laat u verwennen in de luxueuze all-inclusive hotels die Pegase voor u geselecteerd heeft. Een all-inclusive in Marokko laat toe om compleet tot rust te komen maar ook om op een authentieke manier een andere cultuur te ontdekken

Magisch Marrakech

Het is met goede reden dat Marrakech een reputatie heeft een bruisende stad te zijn waar van alles te beleven is. Tegen een achtergrond van het adembenemende Atlasgebergte en met een architectuur die een fascinerende mengeling is van verschillende stijlen en periodes, is Marrakech echt uniek.

Marrakech ontdekken

Avontuurlijk Agadir

Agadir staat vaak bekend als een luxueuze badplaats, maar deze stad aan de rand van de Sahara is ook een bron van avontuurlijke excursies. Liever golfen, zeilen of paardrijden? Ook dat is hier perfect mogelijk. Elke actieveling kan hier zijn of haar hartje ophalen in stijl.

Bekijk alle reizen naar Agadir

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.