Vacances de luxe en Maroc avec Pegase

Sprookjesachtig Marokko

Duizend-en-een-nacht in Noord-Afrika

Ontdek Marokko

Woestijnen en besneeuwde bergen. Een ruige kust en glooiende bergen. Statige moskeeën en krioelende souks. Marokko is een land van tegengestelden die in perfecte harmonie samengaan. Een land met een ongeëvenaard evenwicht, wat ook weerspiegeld wordt in de traditionele keuken. Rijke smaken, geuren en kleuren creëren samen gerechten die alle zintuigen strelen.

Geniet van de gastvrijheid en bruisende steden, en laat u verwennen in de luxueuze all-inclusive hotels die Pegase voor u geselecteerd heeft. Een all-inclusive in Marokko laat toe om compleet tot rust te komen maar ook om op een authentieke manier een andere cultuur te ontdekken

Magisch Marrakech

Het is met goede reden dat Marrakech een reputatie heeft een bruisende stad te zijn waar van alles te beleven is. Tegen een achtergrond van het adembenemende Atlasgebergte en met een architectuur die een fascinerende mengeling is van verschillende stijlen en periodes, is Marrakech echt uniek.

Marrakech ontdekken

Avontuurlijk Agadir

Agadir staat vaak bekend als een luxueuze badplaats, maar deze stad aan de rand van de Sahara is ook een bron van avontuurlijke excursies. Liever golfen, zeilen of paardrijden? Ook dat is hier perfect mogelijk. Elke actieveling kan hier zijn of haar hartje ophalen in stijl.

Bekijk alle reizen naar Agadir

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Fairmont Royal Palm Marrakech

 • Marokko, Marrakech

Iberostar Club Palmeraie Marrakech

 • Marokko, Marrakech

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges