Vacances de luxe en Mexique avec Pegase

Mexico, gehuld in mysterie

¡Es mágico, es México!

Reizen naar Mexico is een dromerig avontuur

De geschiedenis van Mexico is één van de oudste ter wereld, en wordt zelfs tot één van de zes “geboorteplaatsen van beschaving” gerekend. De Maya’s en Azteken zijn wereldberoemd vanwege hun schitterende piramides, tempels en weloverwogen stadsplanning. Een bezoek aan een aantal archeologische vindplaatsen tijdens het rondreizen in Mexico met Pegase is dan ook de perfecte manier om u aan deze wereldwonderen te verbazen.

Het Great Maya-koraalrif ligt voor de 81 kilometer-lange kustlijn en wordt tot de grootse en mooiste ter wereld gerekend. Een waar paradijs voor duikers! Moe geworden van alle avonturen? Rust uit op een zonovergoten terras en proef de lokale gerechten. De Mexicaanse keuken is misschien wereldberoemd, maar denk niet dat u er al écht van geproefd hebt. Een andere aanrader? Tequila of mescal, een compleet andere smaak dan de geïmporteerde versies die we hier kunnen drinken!

Onze tips

  • Het schiereiland Yucatán kent een verrassend rustige rijstijl. Het loont de moeite een auto te huren, de afstand van Cancun naar de site van Chichén Itzá bedraagt al vlug een paar uur.
  • Tulum is als site minder indrukwekkend, maar de ligging, aan de tropische Caribische zee, maakt alles goed!

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.