Montenegro

Bergachtige Balkan

Prachtige stranden, levendige dorpjes en een spectaculair landschap - u vindt ze allemaal in Montenegro, de plek onder de radar van Europa.

Balkan schoonheid
Met geweldige stranden, met bos bedekte bergen en spiegelachtige meren is Montenegro zeker een lust voor het oog. Maar natuurlijke schoonheid is niet alles wat het land heeft. U vindt er ook gastvrije inwoners, eeuwenoude bezienswaardigheden en uitzonderlijke hotels.

Budva Riviera
De stad Budva is het belangrijkste resort aan de Budva Riviera. Het is een levendige plek met een handvol buitengewone stranden om uit te kiezen. De oude stad wordt gekenmerkt door Venetiaanse huizen, klokkentorens en schaduwrijke pleinen, terwijl het nieuwere deel van de stad stijlvolle boetieks en terrasjes herbergt.

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges