Vacances de luxe en Oman avec Pegase

Oman, een uniek en divers cultureel landschap

Gebergten, woestijnen, en prachtige stranden zoals nergens anders

Reizen naar Oman: een originele bestemming

Oman is een land van tegenstellingen die in harmonie samenwerken. Reizen naar Oman wordt soms snel over het hoofd gezien bij het zoeken naar een vakantiebestemming, maar dat speelt in het voordeel van zij die wél gaan. Het is onontgonnen, met een rijke cultuur en landschappen, maar streeft vol enthousiasme naar modernisering. Kies voor Oman en ga op citytrip in het bruisende Muscat of trek op dagtrips naar de omringende woestijn en gebergten.

Het koloniale verleden van Oman, een sultanaat van proporties die concurreerden met het Portugese keizerrijk, levert nu een cuisine, architectuur en cultuur op die een fascinerende mix is. Reizen naar Oman is een unieke ervaring waarin u een land leert kennen dat aan het ontwikkelen is tot een moderne staat, maar met respect naar het verleden toe. De hotels en resorts die Pegase voor u selecteerde zijn prachtige voorbeelden van die evenwichtsoefening.

Muscat, de levendige hoofdstad

Muscat, de levendige hoofdstad van Oman, gekenmerkt door een witte architectuur en een kluwen van doolhofstraatjes. Een bezoek aan de lokale vismarkt, het paleis van de Sultan en de drukte van de soek zijn haast een verplichting. Maar wat u zeker niet links mag laten liggen is het Royal Opera House, het eerste operahuis op het Arabisch Schiereiland. Daarnaast is de Grand Mosque de aandachtstrekker nummer één, een van de grootste moskeeën ter wereld

Ontdek Wadi Shab, een waar paradijs

Als Oman om een ding bekend is, dan wel om de ontelbare wadi’s: rivierdalen die in droge gebieden voor een plotse oase van groen zorgen. Een van de mooiste is Wadi Shab, een aaneenschakeling van turquoise waterpartijen en terrasvormige plantages middenin de woestijn. De wandelpaden nemen u mee langs indrukwekkende rotsformaties en verkoelende meertjes, met als apotheose de spectaculaire waterval.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.