Vacances de luxe en Sénégal avec Pegase

Senegal, parel van West-Afrika

Gastvrijheid, baoboabs, en ongerepte stranden

Reizen in Senegal is een ontdekking van cultuur en natuur

“Bonjour, ma gazelle!” Gastvrijheid zit diepgeworteld in de cultuur van Senegal, en dat toont. Overal wordt u hartelijk ontvangen, met een glimlach en heerlijk eten. In de hoofdstad Dakar kan u de lokale markten bezoeken en plaatselijke specialiteiten proeven. De energie en joie-de-vivre is aanstekelijk!

Net iets zuidelijker kan u dan weer genieten van de stilte en rust in Petite Côte. De gouden stranden strekken zich kilometers ver uit, met alle ruimte om te herbronnen. Het klimaat is hier mild, de Atlantische Oceaan warm, en de traditionele vissersdorpen een ontdekking.

Als u aan het reizen bent in Senegal vindt u probleemloos het avontuur. Senegal is de thuis van verschillende ecosystemen en bijhorende fauna en flora. In de verschillende natuurparken kan u fleurige acacia bomen, mysterieuze baobabs, en groot wild vinden. Op zoek naar zebra’s, neushoorns, antipolen, en andere dieren? De kans dat u ze in Senegal ziet is zeer groot.

Onze tip Senegal

Lamantin Beach Hotel & Spa

Lamantin Beach Hotel & Spa

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges