Vacances de luxe en Sénégal avec Pegase

Senegal, parel van West-Afrika

Gastvrijheid, baoboabs, en ongerepte stranden

Reizen in Senegal is een ontdekking van cultuur en natuur

“Bonjour, ma gazelle!” Gastvrijheid zit diepgeworteld in de cultuur van Senegal, en dat toont. Overal wordt u hartelijk ontvangen, met een glimlach en heerlijk eten. In de hoofdstad Dakar kan u de lokale markten bezoeken en plaatselijke specialiteiten proeven. De energie en joie-de-vivre is aanstekelijk!

Net iets zuidelijker kan u dan weer genieten van de stilte en rust in Petite Côte. De gouden stranden strekken zich kilometers ver uit, met alle ruimte om te herbronnen. Het klimaat is hier mild, de Atlantische Oceaan warm, en de traditionele vissersdorpen een ontdekking.

Als u aan het reizen bent in Senegal vindt u probleemloos het avontuur. Senegal is de thuis van verschillende ecosystemen en bijhorende fauna en flora. In de verschillende natuurparken kan u fleurige acacia bomen, mysterieuze baobabs, en groot wild vinden. Op zoek naar zebra’s, neushoorns, antipolen, en andere dieren? De kans dat u ze in Senegal ziet is zeer groot.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.