Vacances de luxe aux Seychelles avec Pegase

De Seychellen, een aards paradijs

Koraalriffen, parelwitte stranden, azuurblauwe zeeën

Bekijk het volledige aanbod op de Seychellen

De stranden van de Seychellen zijn zó wit en de oceaan zó blauw, dat alle foto’s er een beetje bewerkt uitzien. Een vakantie in de Seychellen zal u echter bewijzen dat ze wel degelijk zo idyllisch zijn! Genieten van de perfecte cocktail op het uitgestrekte strand in de schaduw van een palmboom is dan ook een ideaal tijdverdrijf om te herbronnen.

De ongeveer 155 eilanden die deze archipel zijn stuk voor stuk een echte ontdekking voor de avonturiers onder ons. Mahé is één van de grootste eilanden en een ideale uitvalsbasis voor verdere expedities. Hier zijn ook de grootste koraalriffen te vinden die u al duikend en snorkelend kan zien. Een bezoek aan het mysterieuze Silhouette mag ook niet ontbreken in uw vakantie in de Seychellen. Dit voormalige pirateneiland is een paradijs voor wandelaars.

Het is duidelijk waarom de Seychellen een droombestemming zijn voor exclusieve strandvakanties en huwelijksreizen. Een oase van zon, zee en zand, met net onder het wateroppervlak schitterende koraalriffen.