Vacances de luxe aux Seychelles avec Pegase

De Seychellen, een aards paradijs

Koraalriffen, parelwitte stranden, azuurblauwe zeeën

Exclusieve strandvakantie in de Seychellen

De stranden van de Seychellen zijn zó wit en de oceaan zó blauw, dat alle foto’s er een beetje bewerkt uitzien. Een vakantie in de Seychellen zal u echter bewijzen dat ze wel degelijk zo idyllisch zijn! Genieten van de perfecte cocktail op het uitgestrekte strand in de schaduw van een palmboom is dan ook een ideaal tijdverdrijf om te herbronnen.

De ongeveer 155 eilanden die deze archipel zijn stuk voor stuk een echte ontdekking voor de avonturiers onder ons. Mahé is één van de grootste eilanden en een ideale uitvalsbasis voor verdere expedities. Hier zijn ook de grootste koraalriffen te vinden die u al duikend en snorkelend kan zien. Een bezoek aan het mysterieuze Silhouette mag ook niet ontbreken in uw vakantie in de Seychellen. Dit voormalige pirateneiland is een paradijs voor wandelaars.

Het is duidelijk waarom de Seychellen een droombestemming zijn voor exclusieve strandvakanties en huwelijksreizen. Een oase van zon, zee en zand, met net onder het wateroppervlak schitterende koraalriffen.

Wandelen op Silhouette

De grillige natuur op Silhouette heeft werkelijk unieke wandelroutes opgeleverd. Voor sommige is een gids nodig, maar vakantieresorts als Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa bieden die aan voor de echte durvers. Granieten afgronden, een regenwoud en zeldzame fauna en flora liggen voor het grijpen bij een vakantie in de Seychellen.

Reizen naar Silhouette

Snorkelen op Mahé

Het Constance Ephelia hotel op Mahé ligt vlak aan het strand en bij één van de beste koraalriffen en snorkellocaties. Het hotel biedt dan ook verschillende faciliteiten aan die de stap het water in heel makkelijk maken. Kies voor één van de meest exclusieve strandvakanties en geniet volop van uw vakantie in de Seychellen.

Constance Ephelia

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges