Vacances de luxe aux Seychelles avec Pegase

De Seychellen, een aards paradijs

Koraalriffen, parelwitte stranden, azuurblauwe zeeën

Exclusieve strandvakantie in de Seychellen

De stranden van de Seychellen zijn zó wit en de oceaan zó blauw, dat alle foto’s er een beetje bewerkt uitzien. Een vakantie in de Seychellen zal u echter bewijzen dat ze wel degelijk zo idyllisch zijn! Genieten van de perfecte cocktail op het uitgestrekte strand in de schaduw van een palmboom is dan ook een ideaal tijdverdrijf om te herbronnen.

De ongeveer 155 eilanden die deze archipel zijn stuk voor stuk een echte ontdekking voor de avonturiers onder ons. Mahé is één van de grootste eilanden en een ideale uitvalsbasis voor verdere expedities. Hier zijn ook de grootste koraalriffen te vinden die u al duikend en snorkelend kan zien. Een bezoek aan het mysterieuze Silhouette mag ook niet ontbreken in uw vakantie in de Seychellen. Dit voormalige pirateneiland is een paradijs voor wandelaars.

Het is duidelijk waarom de Seychellen een droombestemming zijn voor exclusieve strandvakanties en huwelijksreizen. Een oase van zon, zee en zand, met net onder het wateroppervlak schitterende koraalriffen.

Wandelen op Silhouette

De grillige natuur op Silhouette heeft werkelijk unieke wandelroutes opgeleverd. Voor sommige is een gids nodig, maar vakantieresorts als Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa bieden die aan voor de echte durvers. Granieten afgronden, een regenwoud en zeldzame fauna en flora liggen voor het grijpen bij een vakantie in de Seychellen.

Reizen naar Silhouette

Snorkelen op Mahé

Het Constance Ephelia hotel op Mahé ligt vlak aan het strand en bij één van de beste koraalriffen en snorkellocaties. Het hotel biedt dan ook verschillende faciliteiten aan die de stap het water in heel makkelijk maken. Kies voor één van de meest exclusieve strandvakanties en geniet volop van uw vakantie in de Seychellen.

Constance Ephelia

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.