Vacances de luxe en Lanzarote avec Pegase

Lanzarote, eiland van eeuwige lente

Verdwaal in de ongerepte schoonheid

Een vakantie op Lanzarote: ontspan en verdwaal in de ongerepte schoonheid

Een vakantie naar Lanzarote is op zijn zachtst gezegd bijzonder: laat u verwonderen door de verstilde schoonheid van kraters, grotten en ongerepte stranden. Bezoek de zwarte wijnregio La Geria en geniet van de zon, de zee, en de ingetogen luxe die u op het eiland ervaart. Dit is een bestemming die u nooit meer zult vergeten...

Hotel

 

Waar verblijven tijdens een luxe vakantie op Lanzarote?

Lanzarote is een Canarisch Eiland met prachtige verblijven aan de kust en in het ongerepte binnenland. Allemaal met een eigen unieke charme, maar wel met dezelfde bijzondere bouwstijl die te danken is aan de invloedrijke plaatselijke architect César Manrique. Hij overtuigde de autoriteiten ervan dat enkel een kerk hoger mag zijn dan een palmboom en dat betekent dat u op het hele eiland laagbouw vindt. Daardoor vindt u er uitsluitend kleinschalige hotels en uitgestrekte resorts in een dorpse stijl. De meeste luxe vakantieverblijven vindt u in Puerto Calero, Costa Teguise en Playa Blanca.

  • Puerto Calero
    Het mondaine Puerto Calero staat bekend om zijn luxe jachten, designerwinkels en fine dining restaurants.

  • Costa Teguise
    Costa Teguise is een relaxte kustplaats waar de Spaanse royals een onderkomen hebben. De plaats beschikt over een golfbaan en talrijke watersportfaciliteiten.

  • Playa Blanca
    De welgestelde badplaats Playa Blanca ligt in het zuiden van het eiland en staat bekend om zijn kuuroorden, prachtige bars en fantastische stranden.
Of u nu met de familie op reis gaat of op zoek bent naar de ultieme adults only vakantie. Er is op Lanzarote keuze genoeg als het op buitengewone hotels aankomt met een exclusief karakter. Overigens net als op Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura.

Bekijk alle reizen naar Lanzarote

De meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Lanzarote

Natuurlijk is het heerlijk om tijdens uw vakantie op Lanzarote te relaxen, maar nog voor u voet aan land zet kriebelt het al om meer te ontdekken van dit unieke eiland. Dat beloven we u! Vanuit de lucht kunt u al een glimp opvangen van het bijzondere maanlandschap met zijn uitgestrekte lavavelden en aloë vera plantages. Vanaf de grond en het water wordt u pas echt verrast. Vaar met een catamaran de kustlijn af, langs grotten en verborgen baaien en spot dolfijnen onderweg. Bewonder het vulkanische landschap van nationaal park Timafaya en het groene kratermeer El Golfo en bezoek Playa de los Ciclos. Dit pikzwarte strand aan de westkust van het eiland ligt vlak voor het groene meer El Lago Verde en is een wonder der natuur. Bent u een wijnliefhebber? Sla dan zeker La Geria niet over. Hier wordt op een bijzondere manier wijn gemaakt tussen de zwarte lavavelden.

Bekijk alle reizen naar Lanzarote

Het weer op Lanzarote: het eiland van de eeuwige lente

Door het milde klimaat is Lanzarote het hele jaar door geschikt om naartoe te gaan op vakantie. In de zomer liggen de temperaturen rond de 28 graden. In de winter zal het niet snel kouder worden dan 20 graden, dankzij de passaatwinden die warme lucht meevoeren uit de tropen en de ligging nabij de Kreeftskeerkring. Bovendien telt het eiland gemiddeld 330 zonnige dagen per jaar, dus pak de zwemkledij maar in. Ook wanneer u in oktober, november, december of februari op vakantie gaat naar Lanzarote. Dit eiland is namelijk een fantastische winterzonbestemming!

Bekijk alle reizen naar Lanzarote