Vacances de luxe en Tunesie avec Pegase

Tunesië, zo veel meer dan woestijn

Een prikkelende mengeling van strand, cultuur en mysterie

Reizen in Tunesië, niet enkel strandvakanties

Een strandvakantie in Tunesië heeft al jaren een fantastische reputatie, en met goede reden. De stranden zijn prachtig en kilometerslang, en de Mediterrane Zee is ook hier een schitterend blauw. In zowel Skanes als Sousse kan u genieten van een top strandvakantie, maar ook van de unieke wellness behandelingen. Thalassotherapie is een bijzondere methode van wellness waar met verrijkt zeewater en algen gewerkt wordt.

Reizen naar Tunesië is echter niet compleet zonder ook de rijke cultuur op te snuiven. Proef van de bijzondere keuken die veel kruiden gebruikt maar niet te pikant is, ga op excursie naar de Sahara, en bezoek het mysterieuze rotsdorp van Matmata. Na een drukke dag kan u genieten van alle luxe in één van de tophotels die Pegase zorgvuldig voor u selecteerde.

Ontdek Djerba

Op het eiland Djerba geniet u van een paradijselijke kustlijn van maar liefst 125 kilometer of kuier door de souk en wordt meteen ondergedompeld in het boeiende en authentieke schouwspel. De mix van afstoten en afbieden, de bedwelmende geur van verse muntthee, kleurrijke tapijten, handgemaakte lederwaren: het is er allemaal.

Bekijk alle reizen naar Djerba

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

Iberostar Kantaoui Bay

 • Tunesië, Tunesische vasteland

Les Orangers Beach Resort

 • Tunesië, Tunesische vasteland

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges