Vacances de luxe en Tunesie avec Pegase

Tunesië, zo veel meer dan woestijn

Een prikkelende mengeling van strand, cultuur en mysterie

Reizen in Tunesië, niet enkel strandvakanties

Een strandvakantie in Tunesië heeft al jaren een fantastische reputatie, en met goede reden. De stranden zijn prachtig en kilometerslang, en de Mediterrane Zee is ook hier een schitterend blauw. In zowel Skanes als Sousse kan u genieten van een top strandvakantie, maar ook van de unieke wellness behandelingen. Thalassotherapie is een bijzondere methode van wellness waar met verrijkt zeewater en algen gewerkt wordt.

Reizen naar Tunesië is echter niet compleet zonder ook de rijke cultuur op te snuiven. Proef van de bijzondere keuken die veel kruiden gebruikt maar niet te pikant is, ga op excursie naar de Sahara, en bezoek het mysterieuze rotsdorp van Matmata. Na een drukke dag kan u genieten van alle luxe in één van de tophotels die Pegase zorgvuldig voor u selecteerde.

Ontdek Djerba

Op het eiland Djerba geniet u van een paradijselijke kustlijn van maar liefst 125 kilometer of kuier door de souk en wordt meteen ondergedompeld in het boeiende en authentieke schouwspel. De mix van afstoten en afbieden, de bedwelmende geur van verse muntthee, kleurrijke tapijten, handgemaakte lederwaren: het is er allemaal.

Bekijk alle reizen naar Djerba

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.