Dubai, stad van superlatieven

Shoppen, sensationele architectuur en schitterende stranden

Exclusief reizen naar Dubai

Dubai is een stad die alle verbeelding tart op gebied van luxe, architectuur en winkelen. De skyline wordt gedomineerd door de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en de oceaan ondersteunt The een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom. De winkelcentra zijn er veeltallig, en alle merken strijden om een plekje aan de boulevards waar flaneren tot een kunst verheven is.

Om ook reizen naar Dubai naar een nog exclusiever niveau te tillen selecteerde Pegase voor u hotels die met kop en schouders boven de rest uitsteken. In deze hotels en resorts ervaart u luxe zoals nooit tevoren. Een service die net dat beetje meer doet, een wellness die meer select is, en uitzichten die niet te evenaren zijn. Kies zeker voor exclusief reizen naar Dubai, en beleef de stad zoals ze bedoeld is.

Top 7 must do's in Dubai

Dubai, het glinsterende juweel van de Verenigde Arabische Emiraten, staat bekend om zijn verbluffende skyline, weelderige luxe en extravagante levensstijl. Deze dynamische stad aan de Perzische Golf heeft echter nog zoveel meer te bieden. Wij hebben 7 absolute must-do’s opgelijst om het meeste uit uw verblijf in deze opwindende stad te halen.

Lees meer

 

Top 7 indrukwekkende hotels in Dubai

Een infinity pool met uitzicht op de hoogste wolkenkrabbers ter wereld, een extreem aquapark of restaurants waar beroemde sterrenchefs de scepter zwaaien: de hotels in Dubai zijn van een extreem hoog niveau. Wij hebben de 6 meest indrukwekkende hotels in Dubai voor u opgelijst. Lees meer!

Lees meer

Ontdek ons aanbod in Dubai