Vacances de luxe en Zanzibar avec Pegase

Zanzibar, exotisch, luxueus & adembenemend

Een paradijs om te duiken en snorkelen

Duiken op vakantie in Zanzibar

Zanzibar ligt voor de kust van Tanzania en bestaat uit twee grote en meerdere kleine eilandjes. Allemaal omringd door hemelsblauw water en koraalriffen. Een vakantie in Zanzibar is niet compleet zonder bezoek aan het grootste eiland Ungunja. Hier kan u de hoofdstad met z’n schitterende historische centrum Stone Town vinden. Dwaal door het doolhof van straatjes, bewonder de moskeeën, en geniet van het handwerk op de massieve deuren.

Het intens groene binnenland staat in contrast met de azuurblauwe oceaan, en huist specerijenplantages en mango boomgaarden. Door de tropische temperaturen is wandelen alleen in de voormiddag aangeraden, daarna is het tijd om de zee in te duiken! Snorkel en duik naar hartenlust, geniet van de oogverblindend witte stranden, en laat u verrassen door de exclusieve beachresorts. Zanzibar is bij uitstek een vakantie voor waterratten, maar iedereen komt gelukkig terug.

 

Onze tips

  • In Stone Town de Darajanimarkt en de winkeltjes met originele en vaak verrassend trendy hebbedingetjes.
  • Een excursie die u het landelijke leven laat zien zoals de vismarkt in Mkokotoni of een specerijenplantage.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.