Combinatiereizen

Bezoek meerdere landen tijdens een combinatiereis

Luxe combinatiereizen

Staan er meerdere landen op uw wensenlijstje en vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit al deze bestemmingen? Dan heeft Pegase de ideale oplossing voor u: een combinatiereis! Tijdens een combinatiereis kan u al uw favoriete bestemmingen met elkaar combineren in één reis.

Zo combineert u het bruisende en kosmopolitische Dubai met een heerlijke strandvakantie in het exotische Mauritius of de paradijselijke Malediven.Of wat dacht u van een vakantie in Mauritius gecombineerd met het veelzijdige La Réunion? De mogelijkheden zijn eindeloos! Contacteer onze Luxury Travel Advisors voor een combinatiereis op uw maat.

Combinatiereis Dubai-Mauritius

Wist u dat een verblijf in Dubai uitstekend te combineren is met een vakantie naar Mauritius? Verblijf enkele nachten in Dubai, een unieke en bruisende stad waar vele culturen en stijlen van over de hele wereld mekaar kruisen, waarna u uw reis verderzet in het paradijselijke Mauritius. Dit vulkaaneiland ligt midden in de Indische Oceaan, met grillige bergen op de achtergrond, witte stranden en een azuurblauwe zee. Ontdek meer over deze combinatiereis!

Dubai Mauritius

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.