Golfvakanties

Geniet nu van onze tijdelijke actie en neem gratis uw golfmateriaal mee

Beleef de ultieme golfvakantie op de mooiste bestemmingen

Wilt u op vakantie naar een prachtige bestemming en tegelijkertijd uw favoriete sport beoefenen? Bij Pegase vindt u ‘s werelds mooiste golfvakanties. Hier overnacht u in ongeëvenaarde resorts en combineert u ontspanning en fantastisch eten met uitdagende holes en schilderachtige uitzichten. Alles is voor u tot in de puntjes verzorgd: verwacht een onberispelijke service, golfbanen voor ieder niveau en topfaciliteiten.

Wanneer u met Pegase op golfvakantie gaat, heeft u keuze uit de meest sublieme hotels en resorts om in te verblijven. Overal ter wereld hebben wij pareltjes voor u geselecteerd die over een eigen golfbaan beschikken of in de buurt zijn gelegen van de meest superieure banen. Het maakt niet uit of u beginnend of geoefend bent; er is voor ieder wat wils. Wat denkt u van een balletje slaan in de Algarve, de Canarische Eilanden, Costa del Sol of Egypte

Bovendien geniet u nu tijdelijk van onze golfactie en kan u gratis uw golfmateriaal meenemen op uw Brussels Airlines vlucht. 

Golfvakanties Brussels Airlines 6

Tijdelijke actie: neem gratis uw golfmateriaal mee

  • Neem nu gratis uw golftas en golfmateriaal mee
  • Geldig op vluchten van Brussels Airlines
  • Geldig voor boekingen t/m 30 april 2024

       

Golfhotels in de kijker

In deze selectie golfhotels geniet u van een heerlijke golfvakantie. Verwacht u aan luxueuze hotels met prachtige golfbanen, goede condities en een uitstekende service. Hier combineert u op professionele wijze, uw favoriete sport met een prachtige reis vol comfort.

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.