Ikos hotels

Ontdek Ikos Resorts

Beleef een ongeëvenaarde reiservaring bij Ikos Resorts

Bij Ikos stapt u binnen in een wereld waar het dagelijkse leven altijd extraordinair is. De uitmuntende service van Ikos Resorts is gebaseerd op het Griekse principe van “Philoxenia” dat ervan uitgaat dat de beste en meest authentieke service vanuit het hart komt. Dat noemen ze de magie van Ikos.

In elk Ikos resort geniet u van Unconditional Luxury, een uniek all-inclusive concept waarbij u op uw wenken bediend wordt door het steeds gastvrije personeel dat steeds voor u klaar staat. Tijdens een vakantie bij Ikos Resorts worden uw smaakpapillen verwend als nooit tevoren want u kan elke dag proeven van gerechten samengesteld door sterrenchefs in de vele à-la-carterestaurants in de resorts. Wilt u ook graag de lokale keuken verkennen? Dat kan dankzij de Ikos Dine Out Service. Zo krijgt u de mogelijkheid om ook buiten het resort traditionele gerechten te ontdekken in één van de door Ikos geselecteerde restaurants op de bestemming. En of dat nog niet genoeg is, beschikt elk resort over een fantastische wijnkelder waar u de keuze heeft uit maar liefst 300 kwalitatieve merken.

Naast culinaire verwennerij staat Ikos Resorts steeds garant voor een unieke liggen, steeds direct aan het strand. De resorts bieden een enorme waaier aan activiteiten zodat u zich nooit zal vervelen. Wist u dat u zelfs een dagje op avontuur kan met een Tesla? Met Ikos Local Drive Adventure heeft u de luxewagen een hele dag ter beschikking om de bestemming in alle comfort te verkennen. En dat is niet alles, want bij elk verblijf in een Ikos resort krijgt u de kans om ook de locale cultuur beter te leren kennen met de Culture Pass. Deze pas geeft u gratis toegang tot verschillende musea en interessante sites op uw bestemming.

In elk resort kan u perfect genieten met z’n twee, maar ook kinderen zijn er meer dan welkom. De vele kindvriendelijke activiteiten zal uw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Zo beschikt elk resort over een Football Academy en geweldige kids clubs voor kinderen en jongeren tot 17 jaar.

Klaar om een fantastische vakantie te beleven in alle luxe en comfort? Boek dan nu uw vakantie in één van de prachtige Ikos Resorts in Spanje of Griekenland en geniet van voordelige vroegboekkortingen.

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.