Unieke vroegboekactie & incentive verlengd

T.em. 29/02/2020

U wordt ook in februari extra beloond bij Pegase boekingen!

In december lanceerden we ter ere van ons nieuwe reservatiesysteem een unieke vroegboekactie. Zo geniet uw klant van een exclusief lanceringsvoordeel ter waarde van 150 EUR p.p. * directe korting op zijn zomervakantie.

Om u, onze loyale partner, te bedanken voor uw geduld en vertrouwen de afgelopen maanden hebben wij besloten om niet alleen uw klanten een voordeel te schenken maar u ook. Zo geniet u tijdelijk van 2% extra commissie op uw boekingen gemaakt t.e.m. 29 februari 2020.

Daarnaast willen we u nog een écht cadeautje schenken, waarbij elke boeking beloond wordt, en waarbij u geen extra kosten dient te maken om van het cadeau te kunnen genieten. Daarom hebben we gekozen voor een cadeaubon van de interieur- en culinaire beleveniswinkel en giftshop Dhondt – Leef Mooi. Tot en met 29 februari 2020 ontvangt u per geboekte klant een cadeaubon van 10 EUR. Boekt u slechts 2 klanten bij Pegase? Ook met 20 EUR vindt u gegarandeerd iets in de winkel of webshop.

Als u veel boekingen in het vooruitzicht hebt, kunt u zich misschien trakteren op een Ofyr, een Big Green Egg BBQ, of misschien wel een volledig Serax servies van Pascale Naessens, Sergio Herman of Ann Demeulemeester? Wij belonen u voor uw boekingen en u kiest naargelang persoonlijke interesse en smaak!

* Voorwaarden: Geldig voor afreizen tussen 02/04/2020 en 31/10/2020. Minimumdossierwaarde: 2.000 EUR. De korting van 150 EUR is geldig per vol betalende volwassene (18+). Enkel geldig voor nieuwe boekingen. U geniet automatisch van dit lanceringsvoordeel, gezien deze direct verschijnt in het prijsdetail.