Exclusief bij Pegase

Onze ultieme selectie voor uw honeymoonvakantie

Ontvang een upgrade als huwelijksgeschenk
Een betoverende setting, niet aflatende luxe, romantische extraatjes en oneindig veel tijd en ruimte voor elkaar. Op huwelijksreis met Pegase beleven u en uw geliefde momenten die u levenslang zult koesteren.

Uw grote dag tot in de puntjes regelen kost soms veel tijd en energie. Op huwelijksreis met Pegase is dan ook elk detail voor u geregeld, zodat u in alle rust kunt nagenieten op een exotisch paradijs of een schitterende bestemming dichtbij.

U reist in stijl dankzij talloze privileges, uniek in België, en kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod suites als ideale uitgangspunt van uw honeymoon. Bovendien schenken wij u een exclusieve kamerupgrade*: onze ultieme gelukwens voor u en uw partner.

* Actie onder voorwaarden, meer informatie via [email protected]

Ervaar pure romantiek

Weinig plaatsen bieden zo’n uitgebreide service aan pasgehuwden als dit intieme beachresort. St. Nicolas Bay Resort & Villas behoort tot de Small Luxury Hotels of the World en schenkt pasgetrouwde Pegase-klanten graag een voorkeursbehandeling. Zo geniet u van ontbijt op de kamer, vrije toegang tot de sauna en het stoombad, en mag u zich verlekkeren op een deluxe-diner in het à-la-carterestaurant.

St. Nicolas Bay Resort

Romantisch Mauritius

Eindeloze zandstranden, ononderbroken uitzichten op de oceaan, een uitmuntende service en romantische details: welkom op uw huwelijkreis in Mauritius. In One&Only Le Saint Géran, gelegen op een privéschiereiland, geniet u als Pegase-klant van talrijke extra's waaronder 15% korting voor de bruid, pralines op de kamer, champagne bij aankomst, dagelijkse fruitmand en een 2-gangenlunch. 

One&Only Le Saint Géran