Geniet van een unieke kamerupgrade

In elk Iberostar hotel op de Caraïben

It's back!

Geniet van een unieke kamerupgrade bij uw Iberostar boeking op de Caraïben: 

Onze succesvolle kamerupgrade actie is terug & ditmaal exclusief in samenwerking met onze hotelpartner Iberostar!

Volgens onze filosofie heeft u recht op de allerbeste service: op vakantie gaan moet een ervaring op zich zijn. Hierdoor gaan we nog een stap verder om aan die belofte tegemoet te komen.

Boekt u vóór 30 april 2020 een vakantie naar een van de Iberostar hotels op de Caraïben, dan geniet u van een unieke kamerupgrade*, een echte buitenkans.

Om te genieten van deze actie dient het reserveringsnummer zo snel mogelijk doorgegeven te worden via [email protected] of telefonisch aan onze reservatiedienst. Het dossier dient ingeboekt te worden op het hogere kamertype (de upgrade zit dus reeds in het ingeboekte dossier).

De prijskorting waarop u recht heeft op basis van de actievoorwaarden wordt door de Pegase reservatieafdeling in het dossier ingezet. Indien er twijfel bestaat over de geldigheid van de upgradeactie of de hoogte van de prijskorting op een boeking dient onmiddellijk en dit ten laatste 24 uur na boeking contact opgenomen te worden met de Pegase reservatieafdeling. 

* Voorwaarden:
• Upgrade naar eerstvolgende duurder geprijsd kamertype. Kamertype afhankelijk van hotel (bv. eenzelfde kamer met mooier panorama of additioneel kenmerk) en beschikbaarheid.
• Geldig bij nieuwe boeking tot en met 30/04/2020 van een Pegase exotische vakantie in een Iberostar Hotel op de Caraïben (pakket hotel + vlucht) met afreis gedurende winter en zomer 2020
• Niet cumuleerbaar met enige andere acties of promoties.
• Upgrade tot maximum €500.