4-daags extensieprogramma Cambodja

Ontdek het betoverende Siem Reap

Extensieprogramma Cambodja: "Hoogtepunten Siem Reap"

Wilt u uw rondreis door Vietnam combineren met een bezoek aan Cambodja? Verleng dan uw vakantie door zuidoost-Azië met het extensieprogramma Cambodja. In 4 dagen tijd ontdekt u de highlights van Siem Reap met de Angkor Wat als absoluut hoogtepunt!

Bij Pegase maken we uw rondreis Vietnam volledig op uw maat. Of u nu als koppel of met uw familie wilt rondreizen door Vietnam, wij stellen uw programma samen volgens uw individuele wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droom rondreis door Vietnam? Contacteer dan onze Luxury Travel Advisors via [email protected] of via het nummer 09 248 67 06.

Voorbeeldprogramma 4-daags extensieprogramma Cambodja - Hoogtepunten Siem Reap

* Ontdek de highlights van Siem Reap * Bezoek het indrukwekkende wereldwonder Angkor Wat * Laat u verwonderen door eeuwenoude tempels * Maak een tochtje per gondel of ga varen op het Tonle Sap meer

Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Wilt u uw rondreis Vietnam verlengen met een bezoek aan Cambodja? Dan vliegt u vanuit Hanoi per vliegtuig naar Siem Reap om deze indrukwekkende stad beter te leren kennen. Wanneer u hier arriveert in het hotel heeft u tijd om te relaxen. Liever gelijk op ontdekking? Ga dan mee op de Angkor Gondola privé cruise (optioneel – mits toeslag). De tocht aan boord van een traditionele Khmer-boot brengt u naar een unieke historische site. Zo bezoekt u onder andere de Prast Chrung Tempel, waar u kan genieten van een prachtige zonsondergang.

Dag 2: Siem Reap - De tempels van Angkor
Het mooiste moment om de beroemde Angkor Wat te zien, is in het ochtendgloren, wanneer de zon langzaam opkomt en het tempelcomplex gehuld is in nevel. Het is een magisch aanblik en absoluut de moeite waard om dit optioneel (toeslag) bij te boeken. De hele dag staat overigens in het van het indrukwekkende wereldwonder.
Dit prachtige meesterwerk dateert uit de eerste helft van de 12e eeuw en werd gebouwd onder het bewind van koning Suryavarman. Dit enorme, religieuze meesterwerk met prachtige reliëfs en beeldhouwwerken, is één van de mooiste ter wereld.

Ook bezoekt u samen met de gids de tempel van Angkor Thom, de voormalige hoofdstad van het Khmer-rijk, met als pronkstuk: de Bayon Tempel. De rest van deze boeiende dag is gewijd aan Ta Prohm, de meest gefotografeerde tempel binnen het Angkor complex. Deze tempel, gebouwd in Bayon-stijl, werd vrijwel onaangeroerd gelaten door archeologen en is deels door de natuur ingenomen. Laat u verwonderen en geniet van de mystieke sfeer die er hangt. Deze dag sluit u af met een wandeling naar de top van Phnom Bakheng. Deze tempelberg is gebouwd ter ere van de hindoegod Shiva en is één van de oudste tempels van Angkor. Geniet vanaf de top van deze 65 m hoge heuvel, van een magische zonsondergang.


Reisaanbod

De vanafprijs voor de 4-daagse extensiereis Cambodja bedraagt: € 998 per persoon bij een minimum van twee deelnemers. Dit betreft een verblijf in een comfortabel boutique hotel. Indien u meer luxe wenst, dan boekt u een gradatie hoger. De vanafprijs voor een nog luxer hotel bedraagt: € 1238 per persoon bij een minimum van twee deelnemers.

Hotelaanbod boetiekhotels:

 • Jaya House River Park Hotel

Hotelaanbod luxe hotels:

 • Zannier hotels Phum Baitang

Goed om te weten
Zowel de hotels als desbetreffende kamertypes zijn te allen tijde onder voorbehoud van beschikbaarheid. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen (03/05-31/10/2024) en berekend op basis van de wisselkoers van de USD dd. 15/04/2024. De prijzen zijn onderhevig aan wisselkoersschommelingen.Voor meer informatie kan u terecht op [email protected] of 09 248 67 06

 

Dag 3: Siem Reap
Start uw laatste dag in Angkor met een spirituele ervaring tijdens de boeddhistische waterzegeningsceremonie. De rest van de dag kan u zelf invullen volgens uw interesse en voorkeur. Elke activiteit uit ons keuzemenu biedt een ander perspectief op het rijke erfgoed en de natuurlijke schoonheid van Cambodja. Wat dacht u van een helikoptervlucht over het Angkor complex? Of ga voor een boottocht over het Tonle Sap meer, waar een bezoek aan een drijvend dorp voor bijzondere taferelen zorgt. Ook voor avonturiers is er van alles te doen: van ziplinen tot quadrijden. Deze activiteiten zijn optioneel en niet inbegrepen in de basisprijs van het extensiepakket. Vraag onze Luxury Travel Advisors om het detailprogramma van de extensiereis Cambodja voor nog meer informatie.


Praktische informatie

Inbegrepen:

 • Onthaal op de luchthaven bij aankomst

 • 3 overnachtingen op basis van een tweepersoonskamer

 • Alle excursies, transfers onder begeleiding van een professioneel Engelssprekende gids (andere talen mits toeslag)

 • Alle verplaatsingen worden uitgevoerd in een van airconditioning voorzien privévoertuig, tenzij anders vermeld.

 • Alle maaltijden zoals aangeduid in het programma (exclusief dranken)

 • Alle toegangstickets voor de bezoeken vermeld in het programma

 • Lokale taks 

Niet inbegrepen:

 • Internationale vluchten  
 • Binnenlandse vluchten
 • Overige niet vermelde excursies
 • Overige niet vermelde maaltijden (ter plaatse te betalen) 
 • Dranken (ter plaatse te betalen) 
 • Voluntary Carbon Offset Compensation: USD1.50 per persoon per dag 
 • Visakosten
 • Kosten voor camera, video
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien voor gidsen en kruierdienst
 • Reisverzekering
 • Eventuele wijzigingen van de brandstofprijzen of lokale taksen