Pegase Corona Informatiecentrum: alle laatste updates & maatregelen

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

Expo Dubai


Sinds 1 oktober 2021 zijn 6 maanden lang de deuren van de 35ste Wereldtentoonstelling geopend. Meer dan 190 landen (waaronder België) tekenen present op de Expo 2020. Niet alleen cultuurliefhebbers maar tevens bezoekers op zoek naar vertier en architecturale pareltjes kunnen hun hart ophalen.
Tip: bij aankoop van een vliegticket naar Dubai, geeft Emirates een gratis dagticket voor Expo 2020.
Ontdek het aanbod in Dubai

Fotografiewedstrijd


Deel uw mooiste vakantiefoto met strand of zand met ons en win een gratis verblijf op een van onze prachtige bestemmingen! De winnaar van de maand december geniet van een gratis verblijf in het luxehotelresort Rixos Premium Saadiyat Island te Abu Dhabi.
Ontdek alle informatie

Ontdek Puente Romano Beach Resort

Puente Romano Beach Resort, lid van de Leading Hotels of the World, ligt langs de zuidelijke kust van Spanje aan de befaamde Gouden Mijl, een luxueuze residentiele wijk tussen Marbella en Puerto Banús. In het village-resort liggen de mediterraans geïnspireerde suites en villa’s verspreid over het domein. Kom volledig tot rust in het wellnesscenter, nip van een cocktail op het terras, flaneer door de botanische tuinen, speel een partijtje op beroemde tenniscourts of proef van de meer dan 15 restaurants met unieke menu’s. Er zijn zoveel belevingen om te proberen of je nu een foodie bent, een actieve sporter, avonturier of gewoon volledig tot rust wil komen.

Klik hier om het hotel te ontdekken

Ontdek de Canarische Eilanden

Met zeven zijn ze, en elk hebben ze een totaal verschillende persoonlijkheid. Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote en Fuerteventura zijn veel meer dan bakens van zon, zee en zand. Allemaal zijn ze vulkanisch van aard, maar ze vullen die robuuste basis ook op heel eigenzinnige wijze aan.

Klik hier om alle hotels te ontdekken
Mauritius

Ontdek Mauritius

Mauritius is terecht beroemd om zijn saffieren water, poederwitte stranden en luxe resorts. Maar Mauritius heeft zoveel meer te bieden dan alleen strand, het is een plek die zelfs de kleinste verkenningspoging beloont. U kunt wandelen in het beboste en bergachtige binnenland en voor de kust duiken en snorkelen. Er zijn boottochten naar bijna volmaakte eilandjes en excursies naar botanische tuinen en koloniale plantagehuizen.

Klik hier om alle hotels te ontdekken

Pegase, al dertig jaar een passie voor luxereizen

De Pegase belofte

Pegase is al dertig jaar de onbetwiste referentie voor luxueuze reiservaringen. We creëren uitzonderlijke belevingen. En dat doen we door exclusieve locaties, hotels en activiteiten samen te brengen in een veelzijdig aanbod waarin u als pure levensgenieter uw ding vindt. Al die bijzondere elementen samen, dat is waar echte luxe om draait. Dat is waar ons team elke dag voor gaat.

Echte luxe is ook gemoedsrust en daarom bieden wij u de beste bescherming vóór, tijdens en na uw vakantie.