Vacances de luxe en Thailande avec Pegase

Thailand, het land van de eeuwige glimlach

Een vloeiend samenspel van avontuur, cultuur & ontspanning

Luxueus reizen door pittig Thailand

De legendarische gastvrijheid van Thailand is voelbaar in elk aspect van de cultuur. Zowel in traditionele settingen als de schitterende tempels als in het kosmopolitische Bangkok is de eeuwige glimlach niet weg te denken. Kies een toffe rooftopbar en neem de tijd om het uitzicht over de stad in u op te nemen.

De Thaise keuken is wereldberoemd en dat is met goede reden. De Thaise bevolking gelooft dat goed eten zowel essentieel is voor een gezond lichaam als voor een gezonde ziel. Koken duurt daarom uren, en wordt met bijzonder veel zorg gedaan. Het resultaat is een delicaat evenwicht tussen verschillende smaken en texturen.

Luxueus reizen door Thailand betekent ook de gekende Thaise massages uittesten! Vaak eeuwenoud en altijd intens weldadig. Kies in uw hotel spa & wellness voor een Thaise massage om helemaal tot rust te komen. In de hotels en resorts in het zuid-Thailand kan dat ook met de voeten in het warme zand.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.