Vacances de luxe en Thailande avec Pegase

Thailand, het land van de eeuwige glimlach

Een vloeiend samenspel van avontuur, cultuur & ontspanning

Klik en bekijk het volledige aanbod per regio

De legendarische gastvrijheid van Thailand is voelbaar in elk aspect van de cultuur. Zowel in traditionele settingen als de schitterende tempels als in het kosmopolitische Bangkok is de eeuwige glimlach niet weg te denken. Kies een toffe rooftopbar en neem de tijd om het uitzicht over de stad in u op te nemen.

De Thaise keuken is wereldberoemd en dat is met goede reden. De Thaise bevolking gelooft dat goed eten zowel essentieel is voor een gezond lichaam als voor een gezonde ziel. Koken duurt daarom uren, en wordt met bijzonder veel zorg gedaan. Het resultaat is een delicaat evenwicht tussen verschillende smaken en texturen.

Luxueus reizen door Thailand betekent ook de gekende Thaise massages uittesten! Vaak eeuwenoud en altijd intens weldadig. Kies in uw hotel spa & wellness voor een Thaise massage om helemaal tot rust te komen. In de hotels en resorts in het zuid-Thailand kan dat ook met de voeten in het warme zand.

Bruisend Bangkok

Thailand is niet alleen een prachtig natuurparadijs, het is ook het middelpunt van een bruisende uitgaanscène. Het nachtleven in Bangkok begint al in de vroege avond, en duurt tot in de late uurtjes. Nestel u op het terras van een rooftopbar, relax met loungemuziek en geniet met een cocktail in de hand van de skyline van een wereldstad by night!

Ontdek onze hotels in Bangkok

Natuurschoon in Chiang Mai

Chiang Mai is een van de populairste bestemmingen in Thailand, misschien wel de op één na populairste na Bangkok. Het is een koel bergstadje dat bekend staat om zijn bergstammen, weelderige regenwouden, olifantenreservaten en interessante keuken. Als u graag naar boeddhistische tempels gaat, dan zijn er meer dan 300 die u in Chiang Mai kunt bezoeken.

Ontdek onze hotels in Chiang Mai

Ontdek Phuket

Het zuiden van Thailand is wereldberoemd voor zijn prachtige stranden, diepblauwe zee,  adembenemend tropische landschap en de duikplekken van wereldklasse. Trek wat dieper in het binnenland en ontdek een andere kant van Phuket, een gevuld met kleurrijke tempels en een koloniale architectuur. 

Ontdek onze hotels in Phuket

Ontdek Koh Samui

Koh Samui is een oase van natuurlijke schoonheid en bedekt met miljoenen palmbomen. Hier vindt u enkele van 's werelds heerlijkste witte zandstranden, oogverblindend koraal en kristalhelder water. Onze aanbevolen hotels op Koh Samui bieden allemaal directe toegang tot een prachtig strand of een pittoreske baai. 

Ontdek onze hotels in Koh Samui

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.