Vacances de luxe en Thailande avec Pegase

Luxe reizen naar Thailand

Een vloeiend samenspel van avontuur, cultuur & ontspanning

Thailand, het land van de eeuwige glimlach

De legendarische gastvrijheid van Thailand is voelbaar in elk aspect van de cultuur. Zowel in traditionele settingen als de schitterende tempels als in het kosmopolitische Bangkok is de eeuwige glimlach niet weg te denken. Kies een toffe rooftopbar en neem de tijd om het uitzicht over de stad in u op te nemen.

De Thaise keuken is wereldberoemd en dat is met goede reden. De Thaise bevolking gelooft dat goed eten zowel essentieel is voor een gezond lichaam als voor een gezonde ziel. Koken duurt daarom uren, en wordt met bijzonder veel zorg gedaan. Het resultaat is een delicaat evenwicht tussen verschillende smaken en texturen.

Luxueus reizen door Thailand betekent ook de gekende Thaise massages uittesten! Vaak eeuwenoud en altijd intens weldadig. Kies in uw hotel spa & wellness voor een Thaise massage om helemaal tot rust te komen. In de hotels en resorts in het zuid-Thailand kan dat ook met de voeten in het warme zand.

Word helemaal zen in Thailand

Als het gaat over bestemmingen waar u kan uitrusten en tot leven komen, wordt het niet veel beter dan in Thailand. Van Phuket tot Koh Samui, hier zijn enkele van onze favoriete Thaise wellnessresorts

Wellnessresorts in Thailand

Combineer stad en strand in Thailand

Dankzij onze combinatiereizen in Thailand mixt u een eigen cocktail uit de talloze kleuren en kicks die het land te bieden heeft: lokale eettentjes, coole designhotels, tempels, Boeddhabeelden, massages, markten, rijstvelden, stranden en ander natuurschoon... Ons aanbod geeft u de kans om een verblijf in Bangkok te combineren met wervelende uitjes in de stad of een strandvakantie. 

Mag het ietsje meer Thailand zijn

Laat u in de watten leggen in deze luxe resorts in Thailand

Op zoek naar de mooiste resorts in Thailand? Bij Pegase bieden we een zorgvuldig geselecteerd aanbod van luxe hotels. Van kindvriendelijke hotels en resorts pal aan het strand tot kleinschalige vijfsterrenhotels in Bangkok en honeymoonparadijzen op één van de eilanden met alle denkbare faciliteiten: in Thailand wordt u van top tot teen in de watten gelegd.