Madeira, gezegende eilanden

Eilanden met unieke uitzichten, walvissen, en zalige wijn

Ervaar echte luxe in de hotels van Madeira

Madeira ligt in een eilanden archipel die deel uitmaakt van het Portugese grondgebied. De eilanden zijn een waar Aards Paradijs dankzij haar tropische klimaat, tot UNESCO werelderfgoed uitgeroepen ongerepte natuur, en gastvrije cultuur. Het prehistorische laurierwoud is een aanrader voor iedereen die graag wandelt, terwijl de stranden de perfecte plek zijn om uit te blazen. De vele restaurants, gezellige terrasjes en strand bars maken genieten van het spectaculaire uitzicht met een glas iconische Madeira wijn des te fijner.

Als uitvalsbasis in Madeira selecteerde Pegase voor een aantal luxe hotels die horen bij de top van de wereld. Geniet van een unieke architectuur, fenomenale service, en de gouden stranden. De luxe hotels van Madeira zijn uitgerust met het beste van het beste, en laten toe om alle zorgen achter te laten. De bijnaam van Madeira is niet voor niets “de gezegende eilanden”.

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.