Découvrez le Cap-Vert avec Pegase

Cabo Verde, zorgeloos genieten

De bruisende eilanden die nooit vervelen

Geniet van uw tropische vakantie in Cabo Verde

Cabo Verde, of Kaapverdië, is een eilandengroep zo’n 450 kilometer van de kust van Senegal en Gambia. Op amper 6 uur vliegen van België vindt u een tropische vakantiebestemming die u zal verrassen. Dankzij het minimale tijdsverschil heeft u ook geen last van jetlag en kan u meteen tussen te palmbomen gaan zitten! Een vakantie in Cabo Verde wilt u uiteraard optimaal benutten, want vervelen zal u zich hier niet. Watersport, wellness, heerlijk eten… elke dag vult u in zoals u zelf wilt.

Het zonnige en droge klimaat garandeert een warme zee en een zeer kleine kans op regen. Perfect voor de zonnekloppers en watersporters. Geniet van de hagelwitte stranden, de fantastische keuken, en de vrolijke energie van de lokale cultuur. Pegase selecteerde voor u handmatig de hotels en activiteiten om u de perfecte luxe vakantie in Kaapverdië te bezorgen.

 

Leer kitesurfen in het paradijs

Nergens is het zo aangenaam om te leren kitesurfen als op uw vakantie in Kaapverdië! De gouden combinatie “wind, zon & golven” is hier te vinden, waardoor de kusten een ware trekpleister zijn voor surfers.

Bekijk alle reizen naar Cabo Verde

Pegase, een exclusieve manier van reizen

 Pegase staat synoniem voor unieke reiservaringen die tot in de puntjes verzorgd zijn.

U kiest voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra's die totale gemoedsrust creëren.

Alles regelen we voor u, zodat u kunt genieten van ultieme luxe en comfort.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.