Découvrez le Cap-Vert avec Pegase

Cabo Verde, zorgeloos genieten

De bruisende eilanden die nooit vervelen

Geniet van uw tropische vakantie in Cabo Verde

Cabo Verde, of Kaapverdië, is een eilandengroep zo’n 450 kilometer van de kust van Senegal en Gambia. Op amper 6 uur vliegen van België vindt u een tropische vakantiebestemming die u zal verrassen. Dankzij het minimale tijdsverschil heeft u ook geen last van jetlag en kan u meteen tussen te palmbomen gaan zitten! Een vakantie in Cabo Verde wilt u uiteraard optimaal benutten, want vervelen zal u zich hier niet. Watersport, wellness, heerlijk eten… elke dag vult u in zoals u zelf wilt.

Het zonnige en droge klimaat garandeert een warme zee en een zeer kleine kans op regen. Perfect voor de zonnekloppers en watersporters. Geniet van de hagelwitte stranden, de fantastische keuken, en de vrolijke energie van de lokale cultuur. Pegase selecteerde voor u handmatig de hotels en activiteiten om u de perfecte luxe vakantie in Kaapverdië te bezorgen.

 

Leer kitesurfen in het paradijs

Nergens is het zo aangenaam om te leren kitesurfen als op uw vakantie in Kaapverdië! De gouden combinatie “wind, zon & golven” is hier te vinden, waardoor de kusten een ware trekpleister zijn voor surfers.

Bekijk alle reizen naar Cabo Verde

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges