Vacances de luxe en Cuba avec Pegase

Cuba, een goed bewaard geheim

Bezoek de bruisende jaren 30

Proef een echte mojito bij het reizen naar Cuba

Er hangt nog altijd een air van mysterie en folklore rond Cuba. De jarenlange isolatie maakten het eiland tot een tijdcapsule van de jaren 30. Ook nu er meer contact is met de buitenwereld, is het nog steeds een levendig openluchtmuseum. Luister naar de echte rumba of mambo, leer hoe sigaren gerold worden, en geniet van de romantische architectuur. Reizen in Cuba is eigenlijk niet compleet zonder sigaren en rum, dus ga zeker mee naar de Fábrica de Tobaco!

Pegase is altijd op zoek naar de meest exclusieve parels voor u, en we hebben ons dus niet beperkt tot het prachtige Havana. Op het schiereiland Varadero beleeft u de Caraïben zoals u ze altijd gedroomd heeft: gouden stranden, palmbomen en cocktails om uw vingers bij af te likken. In Holguin vindt u een zo mogelijk nog rustiger paradijs. Deze weinig toeristische regio biedt een aantal exclusieve resorts aan die niet alleen stralen door hun luxe, maar ook door de gastvrijheid en sfeer van Cuba.

Terug in de tijd in Havana

Viajar en el tiempo: reizen in de tijd. Die ongewone ervaring staat u in de iconische hoofdstad te wachten. U neemt niet alleen de laatste trein naar het communisme, waar u af en toe nog met compañero (‘kameraad’) wordt aangesproken of in het Museo de la Revolución een stuk van het haar van Che Guevara kan gaan bewonderen. Tegelijk zorgen de krakkemikkige Chevrolets en het openluchtmuseum dat Habana Vieja vormt, voor een bijzonder unieke en charmante fifties-sfeer.

Bekijk alle reizen naar Havana

Het koloniale Trinidad

Als u op reis authenticiteit belangrijk vindt, dan is dit provinciestadje in het centrum van het eiland zeker een must. In Trinidad flitst de architectuur u terug naar de sfeer van de begindagen van de Spaanse kolonisatie in de 16de eeuw. Het decor wordt er gekleurd door de vele kerken, smalle straatjes met kasseien en koloniale villa’s in vrolijke pastelkleuren en met raamsmeedwerk, een erfenis van de suikerrietindustrie.

Bekijk alle reizen naar Trinidad

Een mojito in Varadero

Een langgerekt gouden tapijt van 22 kilometer fijn zandstrand, afgeboord door palmbomen en het blauwe water van de Straat van Florida: het schiereiland Varadero is een droom.
Het vakantieoord staat helemaal in het teken van zonnekloppen en genieten. Van lekker luieren of mojito’s drinken onder een parasol, of iets actievere bezigheden als golfen in de nostalgische Varadero Golf Club.

Bekijk alle reizen naar Varadero

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Wij hechten enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. Kiezen voor ons is kiezen voor een luxe vakantiepakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Alles wordt voor u geregeld, zodat u geniet van meer comfort, meer ontspanning en meer tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie kunt dan ook steevast rekenen op de volgende privileges, altijd inbegrepen:

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.