Vacance en Chypres avec Pegase

Cyprus, eiland van Aphrodite

Laat romantiek hoogtij vieren

Toe aan een romantische zonvakantie op Cyprus?

Cyprus is de mythische geboorteplaats van de Griekse godin van de liefde en schoonheid Aphrodite. Het lijkt wel alsof ze bij haar geboorte het eiland een zegen meegegeven heeft. Cyprus heeft adembenemend mooie stranden, geniet van een mild klimaat, en heeft een lange en rijke geschiedenis. Op van Brussel wacht één van de parels van de Middellandse Zee op u voor uw luxueuze zonvakantie.

Op Cyprus zit u goed als u graag een gevarieerde vakantie hebt. Bezoek een aantal van de zeer goed bewaarde Griekse ruïnes, wandel door de olijfbomen, en ontdek afgezonderde baaien. Na al die inspanning kan u aan de west- en zuidkusten een paar van de beste wellness centra in Europa vinden om te baden in weldaad. Als vervolg van uw luxueuze zonvakantie in Cyprus is zeker Limassol aan te raden. Het bruisende centrum staat bol van de hippe boetieks, gezellige lounges en levendige clubs.

Geniet van de zon, proef de lokale commandaria of zivana, en omarm de Cypriotische mentaliteit. Al zin om een luxueuze zonvakantie in Cyprus te boeken?

 

 

Onze tip Cyprus

Constantinou Bros Asimina Suites

Constantinou Bros Asimina Suites

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges