Vacance en Chypres avec Pegase

Cyprus, eiland van Aphrodite

Laat romantiek hoogtij vieren
Terug naar het overzicht

Bekijk het volledige aanbod op Cyprus

Cyprus is de mythische geboorteplaats van de Griekse godin van de liefde en schoonheid Aphrodite. Het lijkt wel alsof ze bij haar geboorte het eiland een zegen meegegeven heeft. Cyprus heeft adembenemend mooie stranden, geniet van een mild klimaat, en heeft een lange en rijke geschiedenis. Op van Brussel wacht één van de parels van de Middellandse Zee op u voor uw luxueuze zonvakantie.

Op Cyprus zit u goed als u graag een gevarieerde vakantie hebt. Bezoek een aantal van de zeer goed bewaarde Griekse ruïnes, wandel door de olijfbomen, en ontdek afgezonderde baaien. Na al die inspanning kan u aan de west- en zuidkusten een paar van de beste wellness centra in Europa vinden om te baden in weldaad. Als vervolg van uw luxueuze zonvakantie in Cyprus is zeker Limassol aan te raden. Het bruisende centrum staat bol van de hippe boetieks, gezellige lounges en levendige clubs.

Geniet van de zon, proef de lokale commandaria of zivana, en omarm de Cypriotische mentaliteit. Al zin om een luxueuze zonvakantie in Cyprus te boeken?