Grand Iberostar: een ervaring op maat

Ervaar de ongeëvenaarde pracht van Iberostar Grand

Ontdek de Iberostar Grand Hotels

Gastronomisch dineren, exclusieve weelderige spa's, prachtige suites met een spectaculair uitzicht en een persoonlijke butler- of conciërgeservice om aan al uw behoeften te voldoen. Als u met uw gezin wilt genieten van deze eindeloze luxe, zijn er nu ook Grand Iberostar City hotels beschikbaar, waar ook de jongste gasten welkom zijn.

Waarom kiezen voor Iberostar Grand en Pegase

Iberostar Hotels & Resorts is een toonaangevende hotelketen met meer dan 100 vier- en vijfsterren hotels op de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, Afrika en Amerika. Hun Grand categorie staat voor het hoogste niveau van luxe en uitmuntendheid. Geniet van een all-inclusive vakantie met uw familie, partner of vrienden in een van de Grand hotels in Tenerife, aan de Costa del Sol, in Cuba, Mexico, Brazilië of de Dominicaanse Republiek. Of dompel uzelf onder in de geschiedenis en traditie van een bestemming als Montenegro.

Pegase staat voor exclusief reizen met oog voor de fijne details in het leven. Wij hechten veel belang aan deze details, want ze garanderen u totale gemoedsrust ga. Kiezen voor Pegase is kiezen voor een luxe pakket dat tot in de puntjes verzorgd is. Wij regelen alles voor u, zodat u enkel hoeft te genieten van comfort, ontspanning en tijd voor uzelf. Tijdens uw Pegase vakantie rekent u steevast op een aantal privilges, die altijd inbegrepen zijn.

Onze aanraders

Wij kozen alvast deze tophotels voor u uit.
Hieronder vindt u een mix tussen hotels speciaal voor koppels en uitstekende familiehotels.