Vacances de luxe en Kenya avec Pegase

Kenia, een authentieke safari bestemming

Zie “the big five” met eigen ogen

Ontdek Kenia

Vaak is een vakantie plannen een beetje kiezen: strandvakantie of de natuur in? In Kenia moet u niet kiezen. Combineer uw wensen. Zoek het avontuur op en probeer The Big Five op safari te zien, en kom daarna tot rust op de adembenemende stranden.

De overdonderende natuur op safari in Kenia is een schitterend zicht. Er zijn verschillende natuurparken en reservaten om te bezoeken, en overal kan u talloze soorten wilde dieren zien. Daar tegenover staat de rust en stilte van de kusten. Reizen naar Kenia wordt niet vaak geassocieerd met een strandvakantie, maar de parelwitte stranden en azuurblauwe zee zijn er perfect voor.

Kenia is voor velen verbijsterend in haar natuurpracht. Het is een plek waar voor ons pas echt duidelijk wordt hoe wild de natuur wel degelijk is. Reizen in Kenia is een les in nederigheid die u nooit meer zal vergeten. 

Waarom kiezen voor Pegase?

Pegase staat voor een exclusieve manier van reizen met oog voor de fijnere dingen in het leven. Bij Pegase geloven we dat ware luxe vrijheid én vertrouwen is. Als erkende touroperator met jarenlange ervaring en passie hechten we enorm veel belang aan details en extra’s die totale gemoedsrust garanderen. U heeft de vrijheid om uw unieke luxereis zelf in te vullen met de Pegase privileges die aan uw wensen voldoen of om uw vakantie helemaal op maat te creëren.

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.