Vacances de luxe en Kenya avec Pegase

Kenia, een authentieke safari bestemming

Zie “the big five” met eigen ogen

Ontdek Kenia

Vaak is een vakantie plannen een beetje kiezen: strandvakantie of de natuur in? In Kenia moet u niet kiezen. Combineer uw wensen. Zoek het avontuur op en probeer The Big Five op safari te zien, en kom daarna tot rust op de adembenemende stranden.

De overdonderende natuur op safari in Kenia is een schitterend zicht. Er zijn verschillende natuurparken en reservaten om te bezoeken, en overal kan u talloze soorten wilde dieren zien. Daar tegenover staat de rust en stilte van de kusten. Reizen naar Kenia wordt niet vaak geassocieerd met een strandvakantie, maar de parelwitte stranden en azuurblauwe zee zijn er perfect voor.

Kenia is voor velen verbijsterend in haar natuurpracht. Het is een plek waar voor ons pas echt duidelijk wordt hoe wild de natuur wel degelijk is. Reizen in Kenia is een les in nederigheid die u nooit meer zal vergeten. 

Onze tip Kenia

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa

Ontdek het hotel

Welkom in de wereld van Pegase

Tijd blijft ons meest waardevolle bezit. De schaarse momenten waarop u de tijd neemt om volledig tot rust te komen dienen daarom onvergetelijk te zijn.

Met Pegase reist u op een exclusieve manier, weerspiegeld in een unieke waaier aan privileges, bijzondere extra’s en verfijnde details die zorgen voor ultieme gemoedsrust en een bijzonder gevoel van comfort en vrijheid.

Trakteer uzelf op de zon en herbron met Pegase.

Waarom reizen met Pegase?

 • Persoonlijke service
 • Exclusief comfort, uniek in België
 • Exclusieve hotelselectie
 • Ruime keuze en flexibiliteit

In de kijker

Beleef de uitzonderlijke hoogtepunten in uw leven op de meest luxueuze manier.

Waarom reizen met Pegase?

Pegase is opgericht in 1989 met als doel om luxueus reizen mogelijk te maken vanuit België. Binnen die visie heeft Pegase altijd gestreefd naar een exclusieve waaier van unieke tophotels, ervaringen, en privileges.

Na 30 jaar is Pegase nog steeds de enige luxe touroperator die een dergelijke ervaring en service kan voorleggen. Geniet van uw droomreis en trakteer uzelf op tijd.

Lees meer over Pegase
 • pegase_usp-personal
  Persoonlijke service
 • pegase_usp-highlight
  Exclusief comfort, uniek in België
 • pegase_usp-inclusive
  Exclusieve hotelselectie
 • pegase_usp-choice
  Ruime keuze en flexibiliteit

De enige reisorganisator in België met uitgebreide waaier aan privileges