Vacances de luxe en Ibiza avec Pegase

Ibiza, een verrassend eiland

Gekend voor haar nachtleven, maar zo veel meer

Ontdek Ibiza

Verlaat de platgetreden paden en ontdek de andere kant van Ibiza met zijn elegante resort, charmante dorpen, gerestaureerde boerderijen, ongerepte zandstranden en afgelegen rotsachtige baaien. 

Het eiland heeft zo'n zestig stranden, een overvloed aan heuvels, bossen, kliffen, mooie dorpjes, een prachtige architectuur, traditionele restaurants en een toenemend aantal chique restaurants en hotels. Romeinen, Grieken, Moren, Feniciërs, Catalanen, intellectuelen en hippies, allemaal hebben ze Ibiza bezocht en al deze invloeden zijn nog steeds zichtbaar en worden vandaag gevierd, met name in de ommuurde 16e-eeuwse oude stad van Ibiza, die een bloeiend artistiek erfgoed uitstraalt.

Deze mooie stad biedt ook een selectie van winkels, restaurants en musea, de prachtige kathedraal van Santa Maria biedt u dan weer een van de beste uitzichten op het eiland. Bezoek Ibiza in de lente en ontdek de rustigere kant van het eiland of tijdens de herfst wanneer het eiland weer op zichzelf is. Het klimaat is prachtig van mei tot september.